Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Easy Wine

0769784608

Ranking
403
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Modelul de afacere Easy Wine este conceput pentru a oferi fiecărui oaspete o atmosferă relaxată, confortabilă și primitoare, o selecție extinsă de vinuri fine, preparate delicioase, un restaurant modern și tehnologii de ultimă generație pe segmentul barului, combinate cu servicii tradiționale de nivel mondial, pentru clienți.

Din punct de vedere al afacerii, Easy Wine este conceput pentru a oferi venituri stabile și în creștere. În timp ce majoritatea restaurantelor se confruntă cu o rata ridicată a costurilor cu personalul, Easy Wine păstrează aceste costuri la un nivel minim, în condițiile în care serviciile prestate către clienți sunt excelente. Doar 1 sau 2 angajați sunt necesari în bucătărie și încă 1 sau 2 angajați sunt necesari la bar și în restaurant. Francizorul asigură francizatului, în cadrul pachetului de franciză, toate instrumentele și materialele necesare, cursurile de formare pentru angajații de la bar sau din restaurant și cursuri de relații cu clienții pentru primii angajați.

Profitabilitatea și durata de viață a afacerii este asigurată datorită interesului crescut pentru vinuri, în toată Europa, precum și datorită marjelor de profit ridicate.

Tehnologia Easy Wine permite barului să controleze porționarea băuturilor astfel că profiturile rămân constante. Aparatele de distribuție/comercializare a vinurilor păstrează fiecare vin la temperatura perfectă pentru a-și menține aroma optimă. În locațiile Easy Wine, nicio sticlă nu stă deschisă mai mult de o săptămână.

Francizorul a dezvoltat un soft inovator, propriu, pe care l-a integrat în sistemul de gestiune al punctelor de vânzare pentru încărcarea cardurilor și a numerarului, pentru monitorizarea consumului, a loialității și verificării la casa de marcat. Soft-ul permite de asemenea monitorizarea vânzărilor și a consumului de oriunde din lume, prin intermediul internetului și al computerului sau al telefonului inteligent / smartphone. Soft-ul este sincronizat perfect cu punctele de vânzare și cu aparatele de distribuire a vinurilor si li se vor adăuga funcții noi în viitor.

Barul și afacerea în sine pot fi foarte complexe, implicând numeroase calcule pentru a urmări evoluția prețurilor de cumpărare, stocurile, marketingul, resursele umane și marjele de profit. Echipa Easy Wine a calculat marjele de profit pentru fiecare produs, astfel încât să acopere și costurile pe care le suportă francizatul. Aceste calcule pot fi folosite ca reper pentru a vă maximiza profitabilitatea.

Francizorul va pune la dispoziția francizatului și instrumente de calcul financiar astfel încât acesta din urmă să poată introduce datele proprii în sistem pentru a afla costurile, eficiența investiției și rentabilitatea afacerii

Sommelierul francizorului va fi și sommelierul francizatului. Nu este nevoie să angajezi personal scump pentru a face selecția de vinuri întrucât sommelierul Easy Wine vă ajută să faceți cea mai bună selecție de vinuri locale și internaționale, care să fie atractive pentru clienții din regiunea în care dezvoltați afacerea.

Francizorul va face ca acest proces să fie cât mai simplu pentru francizat, astfel încât acesta din urmă să se poată concentra pe partea operațională a afacerii și să devină profitabil cât mai curând după deschiderea restaurantului.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
  • Durată contract (ani): 5-10
Categories

Rates

Rates Fee
From 23750 EUR
Outcall N/A

Availability

Easy Wine Reviews

No review available for Easy Wine

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Easy Wine

Easy Wine 's Blogs

No blog added yet .

Easy Wine 's Status

No status added yet .
× Hello Message