Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Easy Beer

0769784608

Ranking
397
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

O atmosferă relaxată, confortabilă și primitoare, unde cei cărora le place berea și mâncarea artizanală delicioasă pot veni și se pot bucura de 200 de tipuri de bere diferite (îmbuteliate sau la halbă).

Oaspeții au posibilitatea de a testa o mare varietate de beri excelente și în orice cantitate la peretele cu bere. Acesta este un perete de unde te poți servi singur din cele 20 sau chiar mai multe tipuri de bere, selectate cu atenție. Peretele este amenajat cu un dispozitiv de ultimă generație, de distribuție a berii, cu robineți care, la o simplă apăsare, permit curgerea berii în halbă.

Tehnologia Easy Beer permite barului să controleze modul de servire al berii, astfel încât profiturile să fie constante. Dozatoarele de bere sunt conectate la butoaie care se află într-o cameră frigorifică ce păstrează berea la o temperatură perfectă, astfel încât să aibă o aromă optimă. Se folosesc limitatoare de spumă pentru a menține cantitatea de spumă la un nivel minim, astfel încât să se poată folosi fără probleme robineții de pe peretele cu beri. În locațiile Easy Beer, niciun butoi cu bere nu stă mai mult de o săptămână, astfel că nu se risipește deloc berea. Fiecare gram este contabilizat și plătit. Indiferent dacă un client dorește să guste doar câteva grame de bere pentru a testa un anume tip de bere sau vrea să-și umple o sticlă, acesta va plăti doar cât consumă.

Oaspeții au la dispoziție un card care poate fi scanat la dispozitiv, pentru a turna bere de la robinet direct în halbă, în cantitatea dorită. Clienții plătesc numai pentru ceea ce beau, indiferent daca este vorba de 5 grame sau de 500 de grame.

Berile sunt selectate de către sommelierul Easy Beer și tipurile de bere se schimbă săptămânal.

Sortimentul de bere include beri fine locale și internaționale, bere de cramă și alte beri neobișnuite, însă savuroase și apreciate de iubitorii de bere. Berile sunt disponibile în varianta vrac, de la robinet sau îmbuteliate, la sticlă.

Toți oaspeții Easy Beer au posibilitatea de a servi, de asemenea, whisky de la peretele cu whisky și vin de la peretele cu vinuri.

Clienții au la dispoziție și un meniu variat cu gustări și diverse preparate, pregătite de bucătari cu experiență. Bucătăria este deschisă, astfel încât oamenii să poată vedea cum sunt pregătite preparatele comandate.

Atmosfera este extrem de importantă, astfel că selecția melodiilor se face de către francizor și francizatul primește coloana sonoră în format MP3, pentru a oferi un ambient plăcut în locație.

Tehnologia de ultimă generație, împreună cu preparatele de cramă și cu berile excelente oferă o experiență memorabilă prin facilitarea unor momente distractive, relaxante, educative și de socializare, convenabile din punct de vedere al costurilor și savuroase din punct de vedere al mâncărurilor.

Afacerea Easy Beer este concepută pentru a oferi un venit stabil, în creștere și pentru a fi ușor de administrat. În timp ce majoritatea restaurantelor au o rata ridicată a costurilor cu personalul, Easy Beer menține aceste costuri la un nivel minim, oferind în același timp clienților servicii excelente. Partenerii francizați beneficiază în cadrul pachetului de franciză de toate instrumentele necesare, materialele, cursurile de bar și de restaurant, precum și de formarea profesională a primilor angajați, din perspectiva relației cu clienții.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
  • Durată contract (ani): 5-10
Categories

Rates

Rates Fee
From 23750 EUR
Outcall N/A

Availability

Easy Beer Reviews

No review available for Easy Beer

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Easy Beer

Easy Beer 's Blogs

No blog added yet .

Easy Beer 's Status

No status added yet .
× Hello Message