Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Donuteria

0769784608

Ranking
384
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Donuterie este despre a împărtăși, mereu, o delicatese proaspătă cu prieteni dragi.

Am deschis prima Donuterie în 2014, la Târgu Mureș. Ne-am dorit întotdeauna un loc de muncă unde să mergem cu drag și care să ne provoace să fim mai buni. Luni la rând, în bucătărie, am testat rețete, ingrediente și toppinguri diferite, până când, într-o zi, am obținut ceea ce ne doream: produse de patiserie pufoase, cu interiorul cremos și cu un gust unic. Acum experimentăm cu topping, umpluturi, glazuri, amestecuri de aluat, rețete de sezon și sprinkles. Consumatorii pot comanda gogoși de dimensiuni obișnuite sau, dacă doresc să impresioneze pe cineva, minidonouts care să aducă fericirea dintr-o singură mușcătură. La noi pot fi găsită și o selecție de băuturi foarte fierbinți sau foarte reci.

Donuterie este un loc pentru prieteni și nebunia lor; este desertul de lângă cafea, partea bună a începutului, mijlocului și sfârșitului zilei, motiv de postări, pentru Instagram, de fotografiere și pentru obținerea acelui selfie perfect. Gogoșile noastre sunt la fel ca tine: dornice să crească, cu ambiția să aibă mai multă smântână și gata să bubuie !

Spuneți-ne că suntem naivi, dar credem în posibilități nesfârșite de creștere. Am creat primul magazin de gogoși de pe piața românească. Suntem pionierii acestei nișe de piață și nucleul pentru toți consumatorii locali de gogoși. Operăm în magazine stradale, mall-uri și, de asemenea, în locații separate.

Adolescenții adoră produsele noastre dar, de asemenea, se amuză să le deguste și adulții, bunicii care iubesc viața, unchii haioși și mătușile minunate sau părinții atât de uimitori, deseori.

Pentru a deveni francizat Donuterie, trebuie să parcurgi 5 pași:

PASUL 1: Stabilirea contactului cu potențialul francizat, prin formularul de cerere, analiza solicitării și întâlniri și discuții cu detalii concrete.

PASUL 2: Semnarea acordului și a documentelor preliminare - în acest moment, după semnarea acordului de confidențialitate și după achitarea taxei pentru planul de afaceri, vom furniza francizatului primele informații care vor pune bazele francizei Donuterie. Această taxă este rambursată după finalizarea planului.

PASUL 3: Creați planul de afaceri. Pe baza informațiilor furnizate de noi, francizatul va avea o perioadă de timp (stabilită de comun acord) pentru a-și finaliza planul de afaceri. În această perioadă în care va avea sprijinul unui consultant.

PASUL 4: Revizuim planul de afaceri și efectuăm selecția finală.

PASUL 5: Semnați contractul de franciză și începeți procesul de implementare. De acum înainte suntem parteneri, iar francizatului i se va oferi tot sprijinul și îndrumările necesare.


x

Age :
7 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 35000 EUR
Outcall 45000 EUR

Availability

Donuteria Reviews

No review available for Donuteria

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Donuteria

Donuteria 's Blogs

No blog added yet .

Donuteria 's Status

No status added yet .
× Hello Message