Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Dixie Lee Fried Chicken

Ranking
346
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Nu numai că veți face parte din furnizarea de mâncăruri excelente pentru prieteni și familie, dar vă veți putea alătura familiei în continuă creștere Dixie Lee!

Iar Dixie Lee este într-adevăr o familie.

Clienții noștri știu că a lua masa în restaurantele noastre și a împărtăși faimosul nostru pui prăjit este ca și cum ai mânca acasă, înconjurat de oameni cărora le pasă.

Deschiderea unei francize vă oferă șansa de a împărtăși experiența Dixie Lee cu comunitatea dvs. prin mâncare de înaltă calitate și servicii excelente pentru oaspeți în fiecare zi.

Dacă te-ai întrebat despre deschiderea unei francize Dixie Lee Fried Chicken lângă tine, iată câteva informații care te pot ajuta să începi pe drumul cel bun.

Cine este Dixie Lee?

În 1964, prima locație Dixie Lee Chicken și-a deschis porțile în Belleville, Ontario, Canada. Răspunsul publicului a fost atât de pozitiv, încât francizarea conceptului a devenit singura modalitate prin care fondatorii pot satisface cererea incredibilă.

Dixie Lee a devenit o companie cu mărci comerciale internaționale, cu puncte de vânzare în toată America de Nord, oferind oaspeților Dixie Lee alimente de înaltă calitate, împreună cu servicii rapide și prietenoase.

O combinație de operatori excepționali, combinați cu cele mai bune ingrediente și procese, este ceea ce produce gustul premium al puiului Fried Dixie Lee și a dus la succesul monumental care există astăzi.


x

Age :
57 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 400000 EUR
Outcall N/A

Availability

Dixie Lee Fried Chicken Reviews

No Review Added On Dixie Lee Fried Chicken

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Dixie Lee Fried Chicken

Dixie Lee Fried Chicken 's Blogs

No blog added yet .

Dixie Lee Fried Chicken 's Status

No status added yet .
× Hello Message