Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Directbooker

Ranking
10
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

DirectBooker este o agenție de turism din Croația, lider pe domeniul închirierii de camere de cazare în sistem privat. Ideea principală este de a conecta proprietarii de apartamente și turiștii care caută să închirieze camere, oferind sprijin profesional ambelor părți. Folosind serviciile noastre, proprietarii de apartamente au mai mult timp pentru ei înșiși. Îi ajutăm în gestionarea proprietăților lor, dar îi ajutăm și să-și maximizeze vânzările și rezervările prin promovarea pe canale de vânzare binecunoscute, cum ar fi Booking.com, Airbnb, Expedia, HomeAway. Folosind soluții tehnologice, DirectBooker compară prețurile și review-urile chiriașilor, prețul stabilit fiind competitiv pe piață.

Pe de altă parte, DirectBooker oferă o experiență completă turiștilor, deoarece aceștia pot rezerva o cameră, dar pot alege și din multe alte activități pe care le oferim prin intermediul sistemului, cum ar fi transferuri, rent-a-car, excursii și multe altele.

Activitatea nu ar fi atât de ușoară dacă nu am fi dezvoltat o aplicație de gestionare a canalelor, Booker Tools, care reprezintă o oportunitate reală și aduce beneficii deosebite atât pentru noi, cât și pentru clienți. Echipa noastră de profesioniști IT a dezvoltat un sistem care se bazează pe nevoile noastre privind gestionarea afacerii și care vizează îmbunătățirea zilnică a serviciilor.

Ideea este de a dezvolta acest model de afaceri și în alte țări, oferind un model de business DirectBooker și altor persoane care sunt interesate să dezvolte afaceri ca parte a unei francize, folosind numele de marcă DirectBooker, sistemul operațional, aplicația de gestionare a canalelor, precum și alte beneficii ale sistemului de franciză.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Fee
From 5000 EUR
Outcall N/A

Availability

Directbooker Reviews

No Review Added On Directbooker

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Directbooker

Directbooker 's Blogs

No blog added yet .

Directbooker 's Status

No status added yet .
× Hello Message