Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Diesel

Ranking
38
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Diesel este un brand italienesc de renume, de imbracaminte, accesorii si parfumuri. Diesel a crescut constant ca renume, devenind unul dintre cele mai mari retaileri de imbracaminte casual, in special din denim, din intreaga lume.

Diesel este o companie italiana de design vestimentar. Este recunoscut pentru hainele luxoase, pret-a-porter ce se adreseaza in general unui public tanar. Compania a fost fondata de catre Renzo Rosso in 1978. Ani definitorii pentru Diesel includ 1985, 1988 angajarea lui Wilbert Das, proaspat absolvent al facultatii de design si fostul sef de design si director de creatie, 1991 (inceputul strategiei de marketing international) si 1996 (deschiderea primului magazin Diesel in New York pe Lexington Avenue) . Renzo spus ca au invatat de marketing din SUA, creativitate din Italia si sisteme din Germania.

De peste 20 de ani toate colectiile Diesel, inclusiv produsele licentiate, au fost facute in directia creativa a lui Wilbert Das. In prezent, liniile principale sunt Diesel, linia principala, si Diesel Black Gold, o noua colectie lansata in 2007 in segmentul casual-lux.


x

Age :
43 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Initial investment
From 150000 EUR
Outcall 250000 EUR

Availability

Diesel Reviews

No Review Added On Diesel

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Diesel

Diesel 's Blogs

No blog added yet .

Diesel 's Status

No status added yet .
× Hello Message