Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Dickey's Barbeque Pit

Ranking
338
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Nimeni nu cunoaște grătarul ca al lui Dickey. Cu 80 de ani de succes dovedit, 25 de ani ajutând francizații să-și atingă obiectivul și peste 500 de locații, Dickey’s își cunoaște calea în jurul afacerilor cu grătar.

Dickey’s este un proces, dar nu procesat. Se preconizează că fumatul de carne va crește la nivel global până în 2026, iar vântul de coadă al acestui brand este de 80 de ani în „fumat”. „Această oportunitate de masterat sau de franciză regională este flexibilă la nevoile țării vizate și caută parteneri care să ne învețe despre țară, cultură și consumator. În schimb, vă vom învăța cu mândrie grătarul echipei dvs., stilul lui Dickey! ” a declarat James Perkins, vicepreședinte pentru Dezvoltarea Internațională a Dickey’s Barbecue Restaurants, Inc

Cele mai recente premii:

Cele mai bune francize alimentare din 2020 (Antreprenor)
Cele mai bune francize pentru veterani, 2020 (antreprenor)
Top 100 Movers and Shakers, 2020 (Fast Casual)
Top 200 de francize, 2020 (perioade de franciză)
Lista celor mai importante 200 de restaurante, 2020 (Noutăți despre restaurantele naționale)
DIFERENȚA GRATUITULUI DICKEY’s BARBECUE

Dickey’s se mândrește cu a servi oaspeților noștri un grătar autentic în stil Texas. Toate locațiile oferă o atmosferă primitoare, unde oaspeții simt că iau masa cu prietenii și familia. Bucătăria este un concept deschis, unde oaspeții pot vedea și mirosi carnea fumată și părțile laterale pregătite.

Cu soluții IT inovatoare și procese simplificate, Dickey’s oferă capabilități pentru până la 6 fluxuri de venituri, cum ar fi comenzi online, livrare fără contact, masă, catering, parteneriate cu terți și mese de vacanță.

PREZENTARE GENERALĂ A MENIULUI

Dintre atributele care fac din Dickey o franciză deosebită, mâncarea lor este centrul succesului lor. Dickey’s fumează încet toate cărnile la fața locului și servește aceleași rețete de grătar de calitate transmise de generații la fel ca în 1941.

Dickey’s oferă moduri nesfârșite de a vă bucura de grătarul afumat cu hickory. Meniul include piept de semnătură afumată lent, carne de porc trăsnită, coaste de oase, kielbasa poloneză originală, pui marinat servit pe o farfurie, într-un sandviș, un cartof copt uriaș, în pachete de familie sau în semnătura noastră Big Yellow Cutie. Toate carnea poate fi asociată cu fețele tradiționale, cum ar fi fasole de grătar, mac și brânză, spanac cremos, salată crocantă, cartofi prăjiți și o rolă caldă moale.


x

Age :
61 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment
From 295000 EUR
Outcall N/A

Availability

Dickey's Barbeque Pit Reviews

No Review Added On Dickey's Barbeque Pit

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Dickey's Barbeque Pit

Dickey's Barbeque Pit 's Blogs

No blog added yet .

Dickey's Barbeque Pit 's Status

No status added yet .
× Hello Message