Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

DepilConcept

0769784608

Ranking
372
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

DepilConcept este o rețea de clinici inovatoare, specializate pe servicii de înfrumusețare care oferă cele mai moderne tratamente pentru îndepărtarea permanentă a părului și fototerapie, la prețuri accesibile.

DepilConcept este lider de piață în Portugalia și Polonia, datorită modelului modern de afaceri bazat pe trei principii:

Precizie și viteză

DepilConcept oferă numai tratamente de epilare și tratamente fototerapeutice. Această expertiză și serviciile profesionale asigură precizie și viteză în realizarea tratamentelor.

Calitate și preț accesibil

Calitatea înaltă a serviciilor este asigurată de dispozitivele moderne, produsele cosmetice de top și profesionalismul angajaților, datorită cărora DepilConcept oferă cel mai atractiv raport preț - calitate - gamă de servicii.

Rentabilitate

Afacerea trebuie să aducă profituri, motiv pentru care conceptul de afaceri DepilConcept a fost conceput pentru a permite realizarea profitabilității din prima lună de funcționare.

DepilConcept respinge mitul îndepărtării efective și permanente a părului ca produs de lux disponibil numai clienților cu venituri mari.

La nivel internațional, lucrăm în sistem de Master Franciză, oferind exclusivitate pentru dezvoltarea lanțului de franciză în țara dumneavoastră, cu suportul nostru continuu. Asigurăm monitorizarea operațională constantă, program de formare continuu și organizarea centralizată a activităților cheie privind expansiunea (marketing, vânzări, HR și finanțe) și sprijin pentru clinicile dumneavoastră.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 26000 EUR 50000 EUR
Outcall 40000 EUR N/A

Availability

DepilConcept Reviews

No review available for DepilConcept

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on DepilConcept

DepilConcept 's Blogs

No blog added yet .

DepilConcept 's Status

No status added yet .
× Hello Message