Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Demmers Teehaus

Ranking
176
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ceaiul l-a fascinat intotdeauna pe nascut londonezul Andrew Demmer, precum si ideea de a detine o afacere proprie, asa incat printr-un concurs de imprejurari fericite, in anul 1981 cand „frizerul de la universitate” si-a inchis pravalia, primul magazin de ceaiuri Demmers Teehaus s-a stabilit in sectorul 1 al Vienei. De la aceasta poveste au mai trecut cativa ani, si un adevarat lant de astfel de magazine, specializate in vanzarea ceaiului de calitate, s-a dezvoltat in Austria.

Faptul ca la acea vreme piata din Austria atunci incepea sa faca cunostinta cu ceairuile la o scara mai larga, si ca, conform spuselor lui Andrew Demmer „dezvoltarea a numeroase amestecuri de ceaiuri tipice Vienei, considerand gusturile si traditiile noastre”, a lansat pe un trend ascendent acesta marca.

 In zilele noastre, Demmers Teehaus ofera peste 300 de tipuri diferite de ceaiuri de inalta calitate, precum si multe accesorii care raspund necesitatilor cotidiene, atat in magazine proprii, pentru acasa, cat si pe alte segmente, pentru consumul pe loc. In 2011, in luna iulie, Austria se putea mandri cu 10 astfel de magazine specializate in vanzarea ceaiurilor de calitate, productie asistata de un vast depozit si cu o echipa dedicata acestui produs: ceaiul.  In special in ultimii ani, compania a reusit sa stabileasca legaturi importante cu pasionati de ceai si cultura ceaiului si in alte tari cum ar fi: Romania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Finlanda si Japonia, asa incat un mare numar de magazine specializate in vanzarea ceaiului s-au deschis mai nou. Demmers Teehaus nu doar exporta specialitati de ceaiuri ci si „cultura austriaca”.

Ca si membru a „Austrian Coffee and Tea Association”, fondator a „Austrian Tea Institue”, si cu o vasta si lunga experienta castigata pe piata si in industria ceaiului, Demmers Teehaus este un consilier competent in ceea ce priveste orice problema legata de ceai.

Produsele cu marca Demmers Teehaus, pe langa magazinele dedicate, sunt pretuite si in cafenelele, ceainariile de top din Austria ca facand parte din rafinata cultura a ceaiului. Acest obicei a fost preluat deja si de celelalte tari in care marca a facut radacini.

Cultura corporatiei este la fel de importanta pentru noi ca si cultura ceaiului. Produsele de calitate, coechipieri antrenati in spiritul calitatii  si consiliere de inalta calitate oferita clientilor nostri, toate acestea sunt reteta noastra de succes.

Ce sta marturie celor prezentate mai sus, cu ocazia implinirii a 30 de ani de activitate in domeniul ceaiului, in 2011 statul austriac a decernat companiei Demmers Teehaus “cea mai inalta distinctie”.

 


x

Age :
40 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Austria

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall 100000 EUR

Availability

Demmers Teehaus Reviews

No Review Added On Demmers Teehaus

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Demmers Teehaus

Demmers Teehaus 's Blogs

No blog added yet .

Demmers Teehaus 's Status

No status added yet .
× Hello Message