Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Daylight Donuts

Ranking
23
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Daylight Donuts este o companie americana infiintata in anul 1954 in Oklahoma. In prezent exista peste 900 de locatii in intreaga lume. Alegerea locatiei asigura in mare masura succesul afacerii. De asemenea, Daylight Donuts nu percepe redevente lunare, astfel ca tot profitul ramane la beneficiarul francizei.

Daylight Donuts este un adevarat simbol al Statelor Unite ale Americii, fiind cunoscut si de restul lumii prin reteaua de francize construita la nivel international. Marca Daylight Donuts a fost fondata de Tommy si Lucille Day in Tulsa, Oklahoma. Cei doi au lansat amestecul pentru gogosi ce a consacrat acest nume. Numele este o alaturare a numelui celor care au lansat afacerea, Day, si a cuvantului "light", cuvand potrivit pentru a descrie textura si gustul produselor Daylight Donuts. Afacerea a fost preluata in timp de Jerry si Linda Hull, in 1977 si de catre John si Sheila Bond in 2002, cei care au continuat sa imbogateasca gama de produse oferite de Daylight Donuts.

Dezvoltarea Daylight Donuts pe plan international a inceput in anul 1999, de atunci reteaua ajungand in aproximativ 65 de tari. "In prezent sunt deschise peste 900 de unitati Daylight Donuts, rezultat al relatiei speciale pe care compania a stabilit-o cu consumatorii produselor sale, acesta fiind un aspect extrem de important in activitatea companiei". Faptul ca gogosile sunt un aliment extrem de indragit in SUA, tara de origine a Daylight Donuts, se vede din faptul ca acesta este al doilea aliment ca si profit pe care il produce din vanzari, la nivelul acestei tari.

In Romania sunt deschise in prezent 3 locatii Daylight Donuts, dar se doreste extinderea retelei de francize in orasele cu peste 100 000 de locuitori, vizate fiind, in special, centrele comerciale. Corporatia Daylight aprovizioneaza cu produsele sale peste 500 de magazine in 33 de state si 5 continente si creste cu un ritm constant de 3-4 magazine in fiecare luna.

Va trebui sa cumparati de la noi intreg laboratorul de donuts (pe care o importam din SUA), care costa in jur de 20.000 - 25.000 USD (aparatura poate fi noua sau second-hand). Toata materia prima pentru prepararea donuts-urilor este adusa din SUA si o procurati de la noi.


https://daylightdonuts.com
Click Here To View My Website:

x
Age :
67 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall 50000 EUR

Availability

Daylight Donuts Reviews

No Review Added On Daylight Donuts

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Daylight Donuts

Daylight Donuts 's Blogs

No blog added yet .

Daylight Donuts 's Status

No status added yet .
× Hello Message