Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Cygnett Hotels

Ranking
353
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Cygnett Hotels este un grup de mandri veterani si pasionati ai industriei hoteliere, care sunt devotati scopului de a contribui la dezvoltarea uniforma a tuturor unitatilor hoteliere reunite sub aceeasi umbrela.

Hotelurile Cygnett isi propun ca ele insele sa fie jucatori cheie in segmetul hoteler de mijloc si de buget din tara, prima alegere pentru oaspetii nostril dragi, asociati si angajati.

Cu adevarat credem si pledam pentru a furniza “gandire suplimentara si idei innovative pentru a face diferenta”. Forta motrice din spatele declaratiilor misiunii noastre trebuie sa fie: “Da, eu asigur”

Le cream angajatilor nostri un mediu pozitiv de lucru, cu satisfactii la locul de munca si cu perspective de dezvoltare, in timp ce ne asiguram ca sunt tratati cu demnitate si respect.
Sa manageriem un grup de hoteluri pan India, sa asiguram un inalt standard al calitatii serviciilor fata de oaspetii nostri, in vreme ce ne ingrijim de cresterea profitabilitatii prin facilitarea cresterii si dezvoltarii atat a hotelurilor cat si a angajatilor.
O echipa condusa de pasiune, cu idei inovatoare, cu o experienta bogata si o expertiza intensiva pentru a intari pozitia de lider a acestui brand international in segmentele hotelier de tip buget si de mijloc.
Flexibilitate, receptivitate si adaptabilitate fata de schim- barile constante aparute intr-o piata dinamica, folosindu-ne de principia ce se bazeaza pe increderea ca vom obtine o inalta rata a profitabilitatii pentru asociatii nostri.
Asiguram servicii complete, de un inalt nivel profesional, in hoteluri ce au un look standardizat, intr-o maniera artistica.
Design modern menit sa satisfaca nevoile tot mai inalte ale oaspetilor nostri, care sunt fie antreprenori, fie calatoresc in scop de placere si distractie, vacante etc.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Cygnett Hotels Reviews

No Review Added On Cygnett Hotels

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Cygnett Hotels

Cygnett Hotels 's Blogs

No blog added yet .

Cygnett Hotels 's Status

No status added yet .
× Hello Message