Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Crystalotherapy

Ranking
285
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Changeland a reusit sa creeze un pachet de afaceri cu risc scazut si competitivitate sporita. Crystalotherapy este cea mai inovatoare propunere in segmentul de franciza wellness datorita faptului ca furnizeaza calitate deosebita, corelata cu performante deosebite si profitabilitate.

Crystalotherapy presupune crearea unei saline, care sa ofere servicii balneare de tip spa, toate avand drept scop final relaxarea si recreerea clientului.Crystalotherapy are la baza terapia cu sare, recunoscuta pretutindeni pentru proprietatile sale curative.

La un nivel investitional scazut si operare cu costuri aproape de zero, Crystalotherapy se constituie intr-un pachet de franciza care ofera o sansa unica francizatilor interesati.

Exista trei tipuri de saline: Salina cu cristaloterapie, Salina cu cristaloterapie si lumina, Camera de sare cu cristaloterapie.

Conceptul are doua aplicatii : Saltcave Professional (Salina profesionala), My Saltcave (uz privat, la domiciliu).

Istoric

Totul a inceput cu o vizita in Polonia, in cursul careia, dupa o lunga perioada de anxietate, stres si presiune, Dr. Masoulas s-a confruntat cu probleme de insomnie. A vizitat o salina locala care i-a oferit sansa de relaxare, reusind sa adoarma dupa 4 zile de insomnie. In timpulprocedurilor sid upa vizite consecutive la salina a realizat ca si celelalte functii ale corpului sau si-au imbunatatit activitatea. Aceste rezultate pozitive au fost sustinute de certificate medicale care au atestat ca functiile respiratorii se aflau intr-o stare mai buna, datorita prezentei celor 84 de minerale ce sunt eliberate de catre minereul de sare in salina, acestea fiind absorbite de catre corpul uman.

Rezultatul acestei experiente a fost crearea unui astfel de spatiu in propria sa locuinta si decizia de a infiinta o companie care sa ofere atat sanatate cat si profit, operand cu costuri modice.

Dimensiuni medii spatiu: minim 40 mp

Alte taxe: 2000 E


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Fee
From 2000 EUR
Outcall N/A

Availability

Crystalotherapy Reviews

No Review Added On Crystalotherapy

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Crystalotherapy

Crystalotherapy 's Blogs

No blog added yet .

Crystalotherapy 's Status

No status added yet .
× Hello Message