Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Credit Team

Ranking
116
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Intermediem obtinerea finantarii din partea bancilor, fara a percepe clientilor taxe aferente consultantei, intocmirii si depunerii dosarului in banca. Tipurile de credite intermediate de CREDIT TEAM sunt: creditele pentru cheltuieli curente, creditele pentru cheltuieli curente cu ipoteca, creditele imobiliare / ipotecare, creditele si leasing-ul auto, cardurile de credit, creditele pentru persoane juridice.
CREDIT TEAM este unul dintre cei mai cunoscuti si puternici brokeri bancari din Romania. Ne desfasuram activitatea prin 23 puncte de lucru in tara: 7 sucursale proprii (Bucuresti Vespasian, Bucuresti Unirea, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Slatina) si 16 in regim de franciza (Arad, Braila, Bacau, Bucuresti Obor, Carei, Cluj-Napoca, Craiova 2, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Ploiesti, Radauti, Satu Mare, Sibiu, Targu Jiu, Timisoara, Zalau) si continuam sa ne extindem. La sfârsitul anului 2008, reteaua CREDIT TEAM va acoperi fiecare judet al României. Ne dezvoltam reteaua si dorim sa atragem ca si parteneri persoane interesate sa inceapa propria afacere in regim de franciza. Aceste companii partenere vor lucra sub numele si insemnele CREDIT TEAM si vor beneficia de experienta noastra in dezvoltarea afacerii.

De ce aveti  nevoie pentru a demara afacerea?

In primul rand, trebuie sa aveti o motivatie puternica pentru a intra intr-un business din vanzari si dorinta de a va implica personal in dezvoltarea acestuia. Mai aveti nevoie de un spatiu de birou (suprafata medie 50-100 mp) intr-o zona cunoscuta, relativ centrala, cu acces la mijloacele de transport in comun, cu trafic pietonal; spatiul va fi utilat cu toate cele necesare pentru buna functionare a unui birou.

Care este investitia initiala?

Aproximam investitia initiala in jurul sumei de 17.000 de Euro, incluzand aici taxa de intrare in franciza (10.000 EUR), cheltuielile logistice si cheltuielile de salarizare pentru primele luni de activitate. Pentru obtinerea exclusivitatii se achita o taxa suplimentara, in functie de marimea teritoriului francizatului (2.000 EUR pentru orasele cu pana in 100.000 locuitori sau 3.000 EUR pentru orasele cu un numar mai mare de 100.000 locuitori). Exclusivitatea se acorda impreuna cu impunerea unor targeturi, de catre Francizor si se mentine prin atingerea lor consecutiva. Estimam ca, dupa 2 ani de activitate, cifra de afaceri a francizatului sa atinga 500.000 Euro.
CREDIT TEAM face parte din grupul MEDIA CITY. Prezent pe piata de mai bine de 10 ani, MEDIA CITY se remarca prin profesionalismul echipei si al serviciilor  pe care le ofera (in domeniul imobiliar, al constructiilor si amenajarilor, in dezvoltarea infrastructurilor si suprastructurilor de drumuri). Pentru mai multe informatii despre franciza CREDIT TEAM si pentru a intra in contact direct cu francizorul completati formularul de mai jos.


x

Age :
11 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 20000 EUR 3000 EUR
Outcall N/A 7000 EUR

Availability

Credit Team Reviews

No Review Added On Credit Team

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Credit Team

Credit Team 's Blogs

No blog added yet .

Credit Team 's Status

No status added yet .
× Hello Message