Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Costadoro Caffee Lab

Ranking
63
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

COSTADORO este o companie de succes din Italia, pasionată de cultura cafelei, iar ritmul rapid cu care se dezvoltă evidențiază un singur lucru: este locul perfect pentru oamenii care vor să facă parte dintr-un mediu dinamic, dintr-o organizație de talie mondială care impune ritmul stabilind provocări interesante pe piața de specialitate.

Costadoro este cel mai important producător de cafea din nordul Italiei, impunându-se pe o piață unde calitatea și gustul sunt două valori foarte importante. Cu o tradiție de mai bine de un secol, acest brand a câștigat milioane de fani ai cafelei, datorită grijei pentru calitate și a obiectivelor sale zilnice: inovare și cercetare științifică.

Încă de la început, Costadoro Coffe Lab a vrut să devină un nume de referință în promovarea cafelei italiene și de aceea a creat un centru de training și cercetare unde profesioniștii și amatorii pot descoperi procesul întreg de creare a unui expresso italian în cadrul unor cursuri, seminarii și evenimente. Povestea Costadoro a început în 1890, atunci când Oreste Beccuti a deschis în orășelul Torino, Italia, magazinul de cafea Costadoro, care în scurt timp a devenit punctul de referință pentru toți iubitorii de cafea.

 


x

Age :
131 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 25000 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Costadoro Caffee Lab Reviews

No Review Added On Costadoro Caffee Lab

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Costadoro Caffee Lab

Costadoro Caffee Lab 's Blogs

No blog added yet .

Costadoro Caffee Lab 's Status

No status added yet .
× Hello Message