Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Contours Express

Ranking
291
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Contours Express reprezinta o retea de sali de fitness cu facilitati si echipament special pentru femei. Compania propune programe pentru imbunatatirea sanatatii si pentru slabit.

Contours Express devine “aliatul perfect” al femeii moderne creand, spre deosebire de alte sali de intretinere corporala echipamente “personalizate” si, implicit, programe de exercitii fizice adaptate caractersiticilor si nevoilor femeii, privita ca si “client unic”, spun reprezentantii companiei.

Contours Express reprezinta o retea de sali de fitness cu facilitati si echipament special pentru femei. Compania propune programe pentru imbunatatirea sanatatii si pentru slabi. Contours Express este diferit de toate celelalte centre de fitness, conceptul sau bazandu-se pe nevoia femeilor de intimitate si de a se simti in largul lor.

Programul se bazeaza pe sedinte foarte scurte de antrenament de tonifiere a musculaturii, relaxare, flexibilitate astfel concepute incat sa maximizeze efectul fiecarui exercitiu, ajutand femeile sa isi atinga telurile in ceea ce priveste antrenamentul fizic si pierderile in greutate. De asemenea, Contours Express utilizeaza un echipament conceput special pentru femei, avand rezistenta la greutate si adresandu-se tuturor categoriilor de persoane, indiferent de conditia fizica a acestora. In plus, personalul este unul prietenos, intotdeauna la dispozitia clientelor.

Conceptul de franciza Contours Express isi are originea in Kentucky, fiind cunoscut ca unul din lanturile de sali de fitness cu cea mai rapida expansiune pe continentul de peste ocean (peste 400 de unitati in numai cativa ani de la aparitie). In prezent, Contours Express cauta sa-si extinda serviciile si la nivelul teritoriului national, Masterfranciza sau franciza directa fiind optiuni luate in considerare in egala masura de catre francizorul american.

Dat fiind faptul ca programul Contours Express se adreseaza oricarei femei interesate de sanatatea sa si de modul in care arata si se simte, conceptul de franciza poate fi implementat si in orase mai mici, cu populatie de aproximativ 50.000 locuitori.

Obligatiile Masterfrancizatului la nivel de teritoriu national vor fi deschiderea unei unitati pilot Contours Express, asigurarea de asistenta si marketing francizatilor, cat si training viitorilor parteneri francizati. Pe langa ideea de business in sine, un alt element de atractivitate a conceptului este asigurat de investitia totala initiala necesara pentru demararea si operarea afacerii in sistem de franciza care este de numai 50.000 USD, din care taxa de intrare in reteaua de franciza reprezinta 12.500 USD, alte costuri de start-up relevante incluzand costuri echipamente necesare pentru operarea afacerii (aproximativ 20.000 USD), precum si costuri amenajare spatiu.

Suprafata recomandata pentru clubul de fitness Contours Express este de aprox. 120 – 150 mp. Suport francizatilor! Ne angajam sa oferim asistenta continua.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall N/A

Availability

Contours Express Reviews

No Review Added On Contours Express

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Contours Express

Contours Express 's Blogs

No blog added yet .

Contours Express 's Status

No status added yet .
× Hello Message