Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Columbus Cafe

Ranking
173
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Istoria conceptului incepe in anul 1994 in Paris, prin deschiderea unei primei unitati cu influente americane, din punct de vedere al stilului si al meniului. Acest stil insa s-a schimbat radical in cativa ani de la lansare, afacerea s-a extins si se bucura in prezent de un succes considerabil, cuantificabil prin cele 27 de unitati Coulmbs Café existente in tara de origine si alte 8 state ale lumii.

Succesul Columbus Café se sprijina si pe fidelizarea clientilor avand in vedere ca din totalul de vizitatori 40% vin la Columbus Café o data pana la de 3 ori pe saptamana, 25%, de 4 pana la 6 ori pe saptamana, iar 10 % de 7 sau chiar mai multe ori pe saptamana.
“7 zile din 7″ sau “24 de ore din 24″ – acesta este sloganul Columbus Cafe menit sa le ofere clientilor sai un moment deosebit in orice ceas al zilei.

Un personal tanar si dinamic, o atmosfera calda si proaspata si multe sortimente de cafele calde si reci, aceasta este reteta pe care Columbus Cafe o transmite viitorilor sai parteneri francizati.
Columbus Cafe opereaza pe spatii cuprinse intre 40 si 120 mp in zone cu trafic ridicat (centrul oraselor, gari, aeroporturi, spatii comerciale mari).
Contractul de master franciza presupune o taxa de 20.000 Euro pentru fiecare unitate deschisa, durata contractului fiind de 10 ani.

 


x

Age :
27 yrs
Availability :
N/A
Origin :
France

Rates

Rates Initial investment
From 100000 EUR
Outcall N/A

Availability

Columbus Cafe Reviews

No Review Added On Columbus Cafe

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Columbus Cafe

Columbus Cafe 's Blogs

No blog added yet .

Columbus Cafe 's Status

No status added yet .
× Hello Message