Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Coffee Republic

Ranking
521
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Coffee Republic este unul dintre principalele lanțuri de cafea din Marea Britanie, cu o reputație apreciată.
La barurile noastre puteți alege dintr-o gamă largă de băuturi calde care încălzesc inima sau puteți savura o băutură răcoritoare cu gheață. De asemenea, ne mândrim cu producerea de alimente proaspete la fața locului în fiecare zi pentru a ne asigura că primiți atât produse excelente, cât și servicii excelente. Muncim din greu pentru a vă asigura că vă bucurați de cafea, într-un mediu relaxant, atmosferic, servit de baristi prietenoși și dedicați.
Avem 30 de cafenele High Street în Marea Britanie și 18 baruri internaționale în țări precum Bahrain, Oman, Qatar și aeroporturile majore spaniole. În prezent, avem multe alte baruri în curs de dezvoltare în întreaga lume.
În fiecare zi, ne propunem să oferim clienților noștri cele mai bune băuturi gustative făcute din amestecul nostru prăjit cu drag de boabe de cafea, care sunt îngrijite în mod tradițional italian. Mâncarea noastră preparată în cafenelele noastre utilizează zilnic numai cele mai bune ingrediente.
Dar aceasta este doar jumătate din povestea noastră. Nu suntem un lanț fără chip. În esență, ne folosim propria pasiune și dorința locală pentru a crea experiența Coffee Republic pentru fiecare bar individual.
Suntem foarte mândri să spunem că Coffee Republic devine unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de cafea din Marea Britanie, cu site-uri de la Glasgow în Scoția până la Aeroportul Cornwall.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Coffee Republic Reviews

No Review Added On Coffee Republic

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Coffee Republic

Coffee Republic 's Blogs

No blog added yet .

Coffee Republic 's Status

No status added yet .
× Hello Message