Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Coders Lab IT Academy

0769784608

Ranking
393
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Vă oferim:

dreptul exclusiv de a deschide și dezvolta Coders Lab în România;
o soluție concepută și pregătită pentru o nouă linie de venituri din afaceri;
un model de afaceri dovedit, care permite un „flux de numerar” bun și o rentabilizare rapidă a investiției;
o șansă de a crea o organizație flexibilă, dar inovatoare, pe o piață a serviciilor IT în creștere rapidă;
o șansă de a participa, alături de noi, la crearea unui brand global;
Creșterea enormă a industriei software, în ultimele două decenii, a dus la o nevoie crescută de abilități IT. Potrivit Global Knowledge, lider mondial în furnizarea de servicii de educație vocațională în industria IT, până la 70% din industria globală are o problemă cu lipsa de personal calificat în domeniul IT. Cunoscătorii codificării, în special, sunt puțini, iar educația tradițională nu reușește încă să răspundă în mod adecvat unei astfel de nevoi. Și în timp ce școlile clasice eșuează și adesea nici măcar nu încearcă suficient de mult să răspundă noilor nevoi ale pieței muncii, se deschide spațiu pentru noi organizații, care pot rezolva această problemă într-un mod alternativ, dinamic și eficient.

Bootcampurile de codare sunt programe intensive pentru învățarea dezvoltării de software și a abilităților IT. Acestea se caracterizează printr-un antrenament intensiv. Programele de curs sunt concepute pentru a conține o cantitate imensă de cunoștințe comprimate, care durează de obicei câțiva ani pentru a fi finalizate, în timp ce în acest caz cursanții reușesc să o stăpânească în câteva săptămâni. Misiunea taberei de pregătire nu este doar de a transfera cunoștințe practice participanților, ci și de a-i sprijini în procesul de găsire a unui loc de muncă. Majoritatea celor care promovează instruirea reușesc să găsească un nou loc de muncă în câteva luni de la finalizarea cursului. Ideea învățării accelerate și a dobândirii competențelor IT a apărut în 2011 și, de atunci, a atras tot mai mulți fani. Numai în 2017, peste 23.000 de dezvoltatori au finalizat butcams. Se așteaptă ca acest număr să crească.

În România, sectorul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) este unul dintre cei mai importanți factori de creștere economică a țării. Tendința pozitivă de dezvoltare accelerată și promovare a acestui sector continuă, în primul rând în domeniul tehnologiilor Internet și mobile, dezvoltarea aplicațiilor și externalizarea.

Se pare că numărul profesioniștilor IT de pe piață trebuie crescut urgent, iar salariile din acest sector cresc și  ele rapid.

Serviciile Coders Lab se potrivesc perfect fenomenelor actuale ale pieței, oferind instruire în domeniul celor mai căutate competențe.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 15000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Coders Lab IT Academy Reviews

No review available for Coders Lab IT Academy

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Coders Lab IT Academy

Coders Lab IT Academy 's Blogs

No blog added yet .

Coders Lab IT Academy 's Status

No status added yet .
× Hello Message