Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Coccodrillo

0769784608

Ranking
356
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

O selecție largă de lenjerie Coccodrillo este răspunsul nostru la nevoile diferite ale copiilor și ale părinților lor. Consultă oferta noastră: pijamale, costumașe lungi sau scurte, body-uri cu închidere laterală, și cele cu capse pe umăr.
PENTRU CALITATEA DELICATĂ
Lenjeria plăcută la atingere este alegerea principală pentru prima garderobă a bebelușilor. Hainele noastre sunt realizate din bumbac 100% pur de înaltă calitate, ceea ce le face extrem de moi și plăcute.

Lasă-ți bebelușul să exploreze lumea și fă o joacă distractivă din îmbrăcat. Decorațiunile de pe hainele și accesoriile noastre sunt complet sigure - nu provoacă zgârieturi și bebelușii nu le vor putea rupe. Printurile prietenoase cu pielea sunt hipoalergenice.

Secretul hainelor Coccodrillo este folosirea bumbacului de cea mai bună calitate. Cunoaștem și controlăm întregul proces de producție și, datorită acestui fapt, hainele și accesoriile noastre sunt sigure și extrem de plăcute.
PENTRU ÎNCREDERE TOTALĂ

Avem grijă de nevoile celor mai mici încă din 2002, având în vedere cele mai înalte standarde de producție pentru hainele noastre. Ne asigurăm că sunt fabricate din cele mai bune materiale atent selectate. Proiectăm cu atenție fiecare detaliu. De-a lungul anilor, am dezvoltat CALITATEA PREMIUM COCCODRILLO, obținând recunoaștere în Polonia și în străinătate.
Standardul CALITATE PREMIUM necesită efectuarea a numeroase teste calitative. Verificăm, printre altele, torsiunea cusăturii și intrarea la apă a materialelor, astfel încât hainele noastre să poată fi utilizate de cei mici cât mai mult timp.

Hainele noastre sunt durabile și, chiar și după multe spălări, arată grozav și își păstrează forma. Cusăturile moi nu se întind, iar mărimea hainelor rămâne neschimbată.


x

Age :
19 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Durată contract (ani): 5-10
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Coccodrillo Reviews

No review available for Coccodrillo

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Coccodrillo

Coccodrillo 's Blogs

No blog added yet .

Coccodrillo 's Status

No status added yet .
× Hello Message