Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Cinnabon

0769784608

Ranking
336
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Totul a început cu un tată, un fiu și o misiune de a crea cea mai mare rola de scorțișoară din lume de la zero. Adăugați un singur maestru brutar, luni de încercări și erori, sute de rețete diferite și ... BOOM! - ați obținut perfecțiunea dulce, condimentată cu scorțișoară, care a devenit în scurt timp cartea de vizită a Cinnabon®.

Când duo-tată-fiu a ajuns în cele din urmă la cea mai magică combinație de ingrediente excepționale de pe tot globul, au știut că au creat rețeta perfectă. Așadar, pe 4 decembrie 1985, și-au transformat visul mult câștigat într-o realitate delicioasă odată cu deschiderea primei Cinnabon® Bakery în SeaTac Mall din Seattle, Washington.

Devorat de mii de oaspeți dornici și în așteptare, ruloul original de scorțișoară Cinnabon® a devenit o obsesie instantanee. Până în prezent, experiența Cinnabon continuă să crească până la noi culmi delicioase. Nu numai că există acum locații în întreaga țară și în peste 50 de țări din întreaga lume, dar meniul s-a extins și pentru a oferi oaspeților noi modalități interesante de a se bucura de plăcerea irezistibilă pe care doar Cinnabon o poate oferi.

Cinnabon® este acum una dintre cele mai recunoscute și căutate mărci din lume. O veți găsi acolo unde faceți cumpărături, călătoriți, luați masa și vă jucați. De fapt, îl puteți găsi chiar și pe rafturile magazinelor alimentare pentru a vă bucura de chifle de scorțișoară inspirate de brutărie chiar în propria dvs. casă. Și cea mai bună veste este că Cinnabon tocmai începe.


x

Age :
36 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Fee Initial investment
From 30000 EUR 300000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Cinnabon Reviews

No review available for Cinnabon

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Cinnabon

Cinnabon 's Blogs

No blog added yet .

Cinnabon 's Status

No status added yet .
× Hello Message