Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Christian Tour

Ranking
294
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Christian Tour este liderul pietei autohtone de turism ca numar de chartere operate si ca diversitate a produsului turistic oferit.

In 2018, Christian Tour a operat saptamanal nu mai putin de 48 de avioane catre destinatii de litoral din Grecia, Turcia, Egipt si Spania, iar planurile pentru 2019 prevad suplimentarea zborurilor prin introducerea unor noi curse si noi destinatii.

Christian Tour ofera turistilor o gama extrem de variata de produse turistice. In portofoliul companiei se gasesc circuite culturale in destinatii europene si exotice, sejururi in statiuni de litoral din strainatate si tara, sejururi in destinatii exotice, pachete speciale pentru turistii seniori, city break-uri, croaziere, pelerinaje.

De asemenea, Christian Tour este transformat vacanta cu autocarul intr-o experienta placuta odata cu crearea companiei de transport Memento Bus, a carei flota alcatuita din autocare moderne, care le ofera calatorilor confort si calitate, ii poarta pe turisti in destinatii din Europa, Orientul Apropiat, precum si din Romania. Hub-ul Memento Bus este Autogara Central Bus, cea mai moderna autogara din tara noastra, creata dupa modelul celor din Occident.

In ultimii 21 de ani, de cand Christian Tour creeaza “cate un drum spre fiecare vis”, fiind fidel sloganului sau, aproape doua milioane de turisti au ales aceasta companie pentru a merge in vacanta.

Christian Tour este membru fondator Memento Group, un grup de companii care, prin serviciile turistice create, isi propune sa-i inspire pe toti calatorii in descoperirea unor experiente si aventuri unice. Memento Group este prezent pe piata din Romania din anul 2011.

Misiunea Christian Tour

Sa creeze amintiri de neuitat.

In cei 21 ani de experienta, Christian Tour s-a facut remarcat prin cele mai bune vacante oferite turistilor in destinatii din intreaga lume. De la escapade pe insule fascinante, expeditii montane, croaziere, circuite culturale pana la city break-uri romantice, franciza Christian Tour este biletul de vacanta preferat de toti calatorii care apreciaza profesionalismul, seriozitatea si calitatea serviciilor.

 


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 7500 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Christian Tour Reviews

No Review Added On Christian Tour

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Christian Tour

Christian Tour 's Blogs

No blog added yet .

Christian Tour 's Status

No status added yet .
× Hello Message