Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Chocolate Graphics

0769784608

Ranking
397
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

În iulie 1999, brevetele, cererile și drepturile de fabricație au fost achiziționate de John Taylor, un om de afaceri internațional cu experiență, care a început multe companii mici atât în ​​Australia, cât și în străinătate. La momentul în care domnul Taylor a cumpărat Chocolate Graphics, afacerea era în dificultate și avea nevoie de expertiză în marketing pentru a dezvolta conceptele originale într-un produs comercializabil.

A fost introdus un accent strategic și o strategie inovatoare de marketing, împreună cu un program de restructurare. Reconstruirea tehnologiei și reamenajarea proprietății intelectuale, inclusiv înregistrarea a patru noi brevete internaționale, au asigurat că viitoarea companie a devenit o întreprindere profitabilă.

De atunci, procesul a fost îmbunătățit semnificativ pentru a încorpora laser computerizat de ultimă generație și tehnologie automată. Acum, odată cu proiectarea și testarea noilor mașini automate, capacitatea de producție a unui centru de producție manual (PC) „manual” este de 18.000 de bucăți pe zi, cu un proces „complet automatizat” care se așteaptă să producă 200.000 de bomboane de ciocolată pe zi.

Recent, compania a atins noi culmi, odată cu introducerea tehnologiei care permite reliefarea imaginilor fotografice pe ciocolată cu ciocolată. În plus, utilizând aceeași tehnologie, Chocolate Graphics poate produce acum și imagini tridimensionale pe ciocolată cu ciocolată.

Această nouă tehnologie captivantă înseamnă că Chocolate Graphics poate oferi clienților produse cu o definiție și un sortiment de neegalat în bomboanele în relief.

Compania are un viitor interesant. Licențiatii au fost numiți în 26 de țări din întreaga lume. Această tehnologie inovatoare protejată prin brevete se dovedește deja a fi o afacere de afaceri foarte profitabilă la nivel mondial.


x

Age :
22 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Australia
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Chocolate Graphics Reviews

No review available for Chocolate Graphics

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Chocolate Graphics

Chocolate Graphics 's Blogs

No blog added yet .

Chocolate Graphics 's Status

No status added yet .
× Hello Message