Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Chocolate and Chocolate

0769784608

Ranking
115
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Chocolate and Chocolate , un concept de desert premium, in francizq construit pe cel mai puternic ingredient din lume, ciocolata. Chocolate and Chocolate si-a deschis recent prima unitate din Arabia Saudita, peste 50 de alte locatii noi urmand sa opereze sub acest brand in urmatorii 10 ani, in regiune.


Locatia marcheaza inceputul expansiunii la nivel global, cca. 100 de noi locatii find pe cale sa se deschida in Europa de Vest, de Est si Centrala, dar si in Asia de Sud Est. Suntem incisivi in procesul cresterii importantei brandului nostru si intentionam sa castigam cat mai curand un numar din ce in ce mai mare de fani, pe termen indelungat, a adugat GK. Chocolate and Chocolate reprezinta un concept testat, potrivit celor dornici sa investeasca intr-un brand de anvergura mondiala. Cautand in aceeasi masura colaboratori pentru multi-unitati de franciza, la fel ca si master francizati si dezvoltatori zonali, compania tine sa rasplateasca francizatii care poseda cu adevarat un spirit antreprenorial, au pasiune pentru brand si care sunt dedicati sa furnizeze produse si servicii de inalta calitate.Am creat o experienta exceptionala in domeniul deserturilor, atat pentru consumatori cat si pentru antreprenori si suntem incantati ca putem realiza acest lucru si la nivel international”, a declarat Georges K., co-fondator al Chocolate and Chocolate.

Chocolate and Chocolate este un concept/brand a carui misiune este sa devina lider atunci cand e vorba de alegerea de catre clienti a unui desert de calitate, intrucat le ofera o experienta inegalabila datorita: celor mai alese ingrediente (se foloseste doar cea mai buna ciocolata elvetiana), creatiei, aromelor distinctive, urmand traditia ciocolatierilor elvetieni. Astfel, Chocolate and Chocolate aduce laolalta deserturi clasice si familiare, bauturi din ciocolata, cafea de tip gourmet, vafe si alte surprize ce se regasesc pe meniul nostru. Conceptul este versatil, putand fi operat sub forma de chiosc, magazine de tip express, Chocolate and Café Lounge.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Switzerland
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 60000 EUR
Outcall N/A

Availability

Chocolate and Chocolate Reviews

No review available for Chocolate and Chocolate

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Chocolate and Chocolate

Chocolate and Chocolate 's Blogs

No blog added yet .

Chocolate and Chocolate 's Status

No status added yet .
× Hello Message