Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Chipstix

Ranking
542
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Chipstix este ultima noutate in materie de cartofi prajiti si se bucura de o apreciere unanima atat in Europa cat si in intreaga lume. Snackurile Chipstix sunt pregatite dupa o reteta proprie, sunt usor de consumat si sunt asezonate cu una sau mai multe dintre delicioasele saruri aromate produse in Africa de Sud. Chipstix este produs dintr-un cartof de dimensiune medie (180 – 220 grame), prajit in ulei de palmier si in cele din urma pudrat cu o sare aromata delicioasa dupa gustul fiecarui client. Snackul Chipstix poate fi consumat si in perioadele de post pentru ca majoritatea aromelor nu contin oua sau lapte, iar o parte dintre acestea sunt fara gluten sau GMS. Snackul Chipstix este satios si poate constitui atat o gustare rapida pentru cei aflati mereu pe fuga, dar si o gustare delicioasa apreciata de gurmanzi de toate varstele.
Pentru a va creste vanzarile si a va spori profitul, francizele Chipstix pot fi dotate si cu alte utilaje din gama Fast Food - aparate pentru floricele de porumb, roluitoare pentru crenwursti, aparate pentru cafea, dozatoare de sucuri, etc. 
Chipstix este singura Franciza din domeniul alimentar care nu va impune exclusivitatea produselor vandute.
Masina Chipstix poate produce 60 de snackuri pe ora. Tehnica este simpla si un angajat poate produce intr-o zi 400 - 600 de snackuri cu o singura masina. Masina Chipstix este dotata cu un numarator automat, neresetabil, ceea ce permite o buna gestionare a resurselor. Cartofii Chipstix se servesc direct pe frigaruia de bambus, intr-un servetel, ceea ce face ca gustarea sa fie cu atat mai haioasa. Pentru o suma minima de 1500 de euro, puteti deja sa faceti primul pas catre detinerea unei francize de succes.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United Kingdom

Rates

Rates Initial investment
From 5000 EUR
Outcall N/A

Availability

Chipstix Reviews

No Review Added On Chipstix

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Chipstix

Chipstix 's Blogs

No blog added yet .

Chipstix 's Status

No status added yet .
× Hello Message