Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Century 21

Ranking
276
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

CENTURY 21 Romania face parte din Reteaua CENTURY 21®, una din cele mai mari organizatii de imobiliare din lume cu sediul central in Parsippany, New Jersey, SUA.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor de imobiliare, avand mai mult de 8.000 de agentii detinute si administrata independent in mai mult de 72 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o subsidiara a Realogy Corporation, USA.

 

Prin personalul din domeniile asistentei de franciza, consultantei la sediul agentiei, marketing-ului si recunoastere a activitatii depuse, CENTURY 21 Romania ofera francizatilor, managerilor si agentilor din Sistem servicii la cele mai inalte standarde. Aceasta asigura cunoasterea de catre membrii Sistemului CENTURY 21 a tuturor instrumentelor, programelor si initiativelor ce le au la dispozitie. CENTURY 21 Romania utilizeaza o multime de mijloace inclusiv tehnologia, telecomunicatiile, Internetul, intalnirile de grup si oportunitatile de pregatire la distanta pentru a comunica aceste beneficii membrilor sai.

 

Century 21 Real Estate LLC a atins un remarcabil nivel de popularitate printre clientii din piata imobiliara. Un studiu recent arata ca Sistemul CENTURY 21 este lider incontestabil, ramanand cel mai recunoscut nume in imobiliare si, in acelasi timp, organizatia de imobiliare la care clientii se gandesc intai. Sistemul include cea mai mare retea de agentii imobiliare si o acoperire globala mai mare decat orice alt nume din imobiliare, fiind dedicat in a oferi cumparatorilor si vanzatorilor de imobiliare servicii de cea mai inalta calitate.

 

Sistemul CENTURY 21® include circa 7.600 de agentii detinute si administrate independent, cu peste 100.000 de brokeri si agenti imobiliari din intreaga lume, ce activeaza in 70 tari si teritorii.

La inceputul anului 2007, Reteaua CENTURY 21® Network a intrat pe piata imobiliara din Romania, oferind acesteia oportunitatea de a beneficia de cei aproape 40 de ani de experienta in domeniu.


In conformitate cu strategia noastra, am rezervat anul 2007 pentru studii de piata, operatiuni de ajustare a metodei de abordare a pietei si pentru pregatirea asistentei oferite francizatilor. De aceea, pentru prima parte a anului, ne-am concentrat in principal pe piata imobiliara din Bucuresti. Totusi, in conformitate cu planul de dezvoltare pe urmatorii 5 ani, CENTURY 21 Romania se va extinde pe intreg teritoriul tarii, avand in vedere ca piata imobiliara din Romania urmeaza a fi foarte dinamica, cu un trend ascendent.

Ne adresam atat profesionistilor din imobiliare, manageri si agenti, cat si investitorilor individuali si institutionali ce doresc sa deschida o Agentie Imobiliara CENTURY 21.


x

Age :
14 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall N/A

Availability

Century 21 Reviews

No Review Added On Century 21

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Century 21

Century 21 's Blogs

No blog added yet .

Century 21 's Status

No status added yet .
× Hello Message