Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Cellulem Block

Ranking
80
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Cellulem Block este franciza spaniolă de înfrumusețare lider în fotoepilare IPL (lumină intens pulsată), tratamente anti-celulită și de slăbit, dezvoltată de fondul european de investiții GED Private Equity, cu peste 12 ani de experiență pe piața românească. Cellulem Block a luat naștere în 1993, devenind una dintre companiile de estetică cele mai solide de pe piață, recunoscută la nivel internațional. Cu peste 18 ani de experiență în domeniul esteticii, are o rețea de peste 300 de centre în Spania, Franța, Italia, Portugalia, Maroc, Andorra și România.

Franciza se distinge prin flexibilitatea investiției, rigurozitatea aplicată în dezvoltarea afacerii, sprijinul oferit francizatului și mai ales calitatea ridicată a serviciilor la un preț competitiv. Este o afacere rentabilă cu recuperarea rapidă a investiției, între 16 și 24 de luni, într-un domeniu cu o clară tendință de creștere.

Tratamentele combină efectele tehnologiei de avangardă cu principiile active ale cosmeticii naturale, fără a folosi metode invazive sau chirurgie, printr-un personal profesionist format în centrul Cellulem Block, asigurând astfel o calitate ridicată a serviciilor oferite. Cellulem Block propune patru modele de afacere, diferite și complementare, care răspund nevoilor principale ale pieței din România și care se adaptează ușor zonei și posibilităților de investiție. La deschiderea unei noi francize, Cellulem Block are ca obiectiv principal sprijinul continuu acordat francizatului, de la luarea deciziei pâna la deschiderea centrului.

Conceptul „AFACERE LA CHEIE” este rezultatul unei munci comune între echipele Cellulem Block și francizat, cu flexibilitatea de a adapta investiția unei locații adecvate, aprobată de ambele părți, cu costuri detaliate pentru fiecare element. Fiecare concept conține aparatură estetică diferită, dar toate includ urmatoarele elemente:  

Taxa de franciză;
Zona de exclusivitate teritorială pentru a proteja profitabilitatea francizei;
Training complet pentru proprietar, manager și personal în centrul propriu (pâna la 150 de ore);
Personal Cellulem Block asistent, la deschidere și lansare timp de cinci zile (nu sunt incluse cheltuielile de transport, cazare și masă);
Planul și proiectul centrului;
Mobilier, panouri și decorațiuni de interior (nu include mici obiecte);
Macheta autocolantelor de interior, de exterior și casetele luminoase (nu sunt incluse costurile de producție și montaj);
Mobilier pentru recepție și cabine (aparatură, măsuțe, pături, ș.a.);
Stoc inițial de cosmetică;
Uniforme și stoc inițial de materiale consumabile;
Macheta materialelor publicitare pentru lansarea centrului.


x

Age :
28 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Spain

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 5000 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Cellulem Block Reviews

No Review Added On Cellulem Block

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Cellulem Block

Cellulem Block 's Blogs

No blog added yet .

Cellulem Block 's Status

No status added yet .
× Hello Message