Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Casia Communication

Ranking
275
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Casia Communications este o firma de media -advertising care detine exclusivitatea pentru sistemul AddMirror(Reclama din oglinda) pentru Romania si tarile din jur. Din februarie 2008 ne aflam pe piata indoor bucuresteana, iar din luna august AddMirror a fost implementat si in Cluj. Urmeaza ca din luna noiembrie zona de acoperire sa se extinda in Sibiu si Iasi. Portofoliul nostru de clienti include branduri precum Revista Capital, Florida Investment, PC Fun Computers, Lee Cooper Jeans, LaserMaxx Arena Romania, Elitte Cafe, Romanian Boat Show, Universal Entertaiment (campanie pentru spectacolul “Cei 12 Tenori Irlandezi” si “Katia Ricciarelli”), Millennium Bank, Coso Imobiliare Grup, Travel Time, Bayer, Inspired, Gala Responsabilitatii Civile, Money Express, Business Standard, Dent Elysee,Green Vista,Terapia etc. Lista de locatii in care ne aflam cuprinde peste 22 de restaurante si cafenele high -class din Bucuresti. Din luna noiembrie intentionam sa ne marim actuala oferta cu peste 30 de sisteme .

DE CE ADDMIRROR ?

- impact vizual extrem de puternic; nu ai cum sa nu remarci o reclama care practic iti apare in fata intr-un moment de maxima atentie: cand te uiti in oglinda

- targetare precisa

- procentaj de recall mult mai mare decat un billboard obisnuit (in medie de 60%)

- un mediu care imbina eleganta cu tehnologia de varfneafectand imaginea advertiser-ului indiferent de locatia propusa

- posibilitatea de a-l transforma dintr-un display static intr-unul interactiv

- ofera avantaje atat advertiser-ului cat si locatiei in care este amplasat

- ingenios, inovator si nu in ultimul rand UNIC pe piata din Romania

Casia Communications aduce in exclusivitate in Romania produsul Addmirror, lansat pe piata in Londra in iulie 2005. Pana in 2007 sistemul functiona in 600 de locatii din Londra, iar pana la sfarsitul acestui an se preconizeaza 3000 de locatii in UK.

Addmirror este un sistem publicitar inovator care are la baza oglinda. Amplasate in toalete, oglinzile au un design elegant si o calitate excelenta. Claritatea imaginii este asigurata de sistemul de neoane ce ilumineaza printurile din interior. Ordinea afisarii add-urilor se stabileste in functie de necesitatile fiecarui proiect.

Cele 52 de locatii premium selectionate pentru instalarea sistemelor asigura astfel o targetare precisa in functie de venit, statut social si stil de viata. De asemenea, amplasarea in toaletele pe categorii de gen permite o segmentare exacta.

Aceasta noua si ingenioasa modalitate de advertising este un mediu perfect de comunicare, mesajul advertiser-ului fiind captat in momentul de maxima atentie a persoanei targetate: cand aceasta se uita la ea insasi, folosindu-se de vanitatea fiecarui client/consumator/comunicator de brand.

Sistemul contine pana la 20 de intervale de timp prestabilite iar astfel, se pot construi povesti interactive ale aceluiasi brand sau se pot promova mai multe branduri in acelasi timp.

Addmirror permite clientului sa targeteze piata intr-un mod extrem de eficient. 100% din persoanele care folosesc locatia respectiva unde este amplasata oglinda, vor vedea printurile expuse in acest mod, ceea ce inseamna ca ele vor fi citite si cel mai important: memorate.

“Surprinderea consumatorului intr-un moment de maxima atentie, atunci cand se priveste in oglinda, asigura un procentaj de recall de aproximativ 60%, cu mult mai mare decat al unui billboard obisnuit. Impactul vizual puternic si asocierea cu un suport inovator ce foloseste o tehnologie de varf aduce plus valoare mesajului publicitar. Dinamismul expunerii mesajelor transforma un display static intr-unul interactiv marind astfel impactul asupra consumatorului”, spun oficialii companiei.

In luna august 2007 CASIA COMMUNICATIONS a incheiat un contract tip master franchise cu AdDirect – una dintre firmele de publicitate aflata in plina expansiune in Marea Britanie – pentru produsul AddMirror. Conceptul AddMirror, “reclama din oglinda”, functioneaza in Marea Britanie inca din iulie 2005, reusind pana in 2007 sa fie prezent in 600 de locatii din Londra .

Ben Grant –managing director ADDIRECT COMMUNICATIONS declara despre CASIA COMMUNICATION si implementarea AddMirror pe piata publicitatii indoor romanesti ca ,,Suntem extrem de incantati de noul nostru partener din Romania. Datorita rapiditatii cu care se dezvolta si a permanentei evolutii a mediului publicitatii, Romania este o platforma ideala pentru conceptul AddMirror.Cu acest parteneriat se continua procesul de expansiune teritoriala internationala care cuprinde pana in acest moment o extindere a licentei in SUA ,AFRICA DE SUD ,MALAYESIA, TAILANDA, CHINA”


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United Kingdom
Categories

Rates

Rates Fee
From 50000 EUR
Outcall N/A

Availability

Casia Communication Reviews

No Review Added On Casia Communication

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Casia Communication

Casia Communication 's Blogs

No blog added yet .

Casia Communication 's Status

No status added yet .
× Hello Message