Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Cacharel

0769784608

Ranking
383
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Proiectăm și creăm pentru copii ținute complete pentru orice ocazie! Acordăm o atenție deosebită calității și designului unic pentru a le oferi copiilor confort și stil în fiecare zi, nu numai pentru ocazii speciale!

Oferim haine la modă, lenjerie de corp, încălțăminte și accesorii. Fiecare sezon aduce aproximativ 26 de colecții complete realizate pentru sugari și copii de toate vârstele.

Fabricăm în conformitate cu directivele Comisiei Europene și cu standardul de siguranță PN-EN 14682. Deținem certificatul Institutului Textil din Łódź „Sigur pentru copii” și certificat eco5. Materialele utilizate nu conțin metale grele.
AFLĂ STANDARDUL CALITĂȚII PREMIUM COCCODRILLO!
PENTRU CONFORT
Copiii se îmbracă de bună voie atunci când hainele sunt ușor de îmbrăcat și nu restricționează mișcările lor. Atunci când proiectăm colecțiile noastre, avem în vedere confortul nu numai al bebelușilor, ci și al părinților lor. Deschiderile practice și capsele fiabile facilitează îmbrăcarea și scoaterea hainelor frecvent. Folosim avantajele țesăturii cu o structură netedă - extrem de plăcută pielii unui copil. Aceasta oferă o flexibilitate mare, nu se deformează după spălare și revine la forma sa inițială. Dacă doriți să schimbați rapid hainele copilului dvs., veți iubi, de asemenea, costumașul nostru cel mai bine vândut – cu închidere laterală.
În timp ce proiectăm, planificăm toate detaliile. Designul hainelor noastre se adaptează perfect formei corpului și mișcărilor bebelușilor. Hainele au, printre altele, mâneci mai largi pentru pumnii mici încleștați în mod natural, iar materialul elastic nu le restrânge picioarele. Când proiectăm hăinuțe pentru cei mai mici, nu uităm niciodată de spațiul suplimentar pentru scutec.

Carpisa a reușit să-și impună filosofia pe piața vânzărilor: o rețea de franciză puternică și ramificată, bazată pe magazine cu o imagine modernă și tentantă capabilă să satisfacă o gamă largă de consumatori. Cantitatea de mobilier este estimată la aproximativ 650 EUR / mq pentru lucrările civile și instalația variază în funcție de stat în loc de locală
Pentru afiliat nu sunt solicitate redevențe sau taxa de intrare. Francizatul trebuie să suporte doar costurile mobilierului și ale lucrărilor.

Pentru a deschide un magazin Carpisa în Italia, francizatul trebuie să emită și o garanție bancară de 35.000 EUR. Pentru a deschide un magazin în străinătate, condițiile de afaceri sunt diferite.

 

AVANTAJE PENTRU FRANCHIZAT
 

Locația: Carpisa vă ajută să selectați numai magazine situate central în centrele istorice de cel puțin patruzeci de mii de locuitori sau centrele comerciale principale (cu o frecvență de cel puțin două milioane de vizitatori pe an).
Instruirea personalului: Nu este necesară experiență în domeniu pentru francizat: înainte de deschiderea magazinului, personalul este instruit și sunt organizate în mod regulat etape formative.
Asistență: Cu personalul său de profesioniști calificați, Carpisa vă va ajuta înainte și după deschiderea magazinului dumneavoastră. Agenții și consultanții din zonă vă vor vizita în mod regulat magazinul pentru a discuta și a vă sfătui în cooperare cu compania.
Comunicare: Compania sprijină toți afiliații care oferă publicitate gratuită în procesul de deschidere și comunicare atât instituțională, cât și în magazin.
Asistență tehnică: telefonul biroului de asistență funcționează continuu pentru afiliați în timpul programului public.
Taxă disponibilă în fiecare zi de la 8.00 la 20.00

 

FORMULA DE FRANCHIZARE
 

Avantajele competitive: Carpisa are o afacere asociată cu sistemul său de distribuție extrem de flexibil pentru a satisface toate nevoile francizei.
Frecvența colecțiilor asigură sortimente de magazine și o imagine reînnoită în mod constant, sold-out cu rezultate excelente.
Sistemul furnizează săptămânal consumabile pe baza unui program automat care se ocupă de înlocuirea produsului vândut sub aceleași articole, dacă este disponibil sau cu linii și colecții noi.
Rentabilitate: Stocul mediu de produs se situează între 30 / 40.000 de euro, în funcție de potențialul magazinului, iar volumul afacerilor brute de impozite este de zece ori mai rapid datorită politicii de reaprovizionare a magazinelor.
Afiliatul este recompensat de marje de excelență absolută asupra produsului, deoarece reînnoirea constantă a colecțiilor de modă și prezența liniilor continue reduc incidența soldurilor care, de fapt, sunt marginale în economia magazinului.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Cacharel Reviews

No review available for Cacharel

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Cacharel

Cacharel 's Blogs

No blog added yet .

Cacharel 's Status

No status added yet .
× Hello Message