Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Caffe Vergnano

Ranking
54
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Traditie

Caffe Vergnano are o indelungata si prestigioasa istorie. Fondata in 1882, atunci cand Domenico Vergnano, stramos al familiei Vergnano, a stabilit sediul activitatii sale prin deschiderea unui mic magazin alimentar in orasul medieval Chieri situat la poalele dealurilor din jurul Torino.

Magazinul a inceput rapid sa se specializeze in prajirea si vanzarea de cafea, definind adevarata vocatie a familiei Vergnano. O vocatie sustinuta de o decizie curajoasa, cum ar fi achizitionarea in anii 30 a unei plantatii de cafea din Kenya, in timp ce in Italia afacerea a crescut rapid odata cu infiintarea primelor trei depozite din Torino, Alba si Chieri.

Calitate  

In acelasi timp, compania a avut capacitatea de a se transforma intr-unul dintre cei mai cunoscuti producatori de cafea din Italia, un succes care s-a datorat cautarii permanente de calitate, o calitate mult apreciata de adevaratii cunoscatori ai cafelei Caffe Vergnano timp de mai mult de un secol.             Cafeau Vergnano in prezent

Cafeaua este selectionata din 9 tari. Fiecare origine se caramelizeaza separat, prajita individual la perfectiune pentru a accentua aroma completa si de calitate a fiecarei boabe. Metoda de prajire lenta Vergnano este ceea ce da un gust echilibrat si uniform. Astazi, in topul celor mai bune companii de cafea italiana, cu peste 8000 de metri patrati pentru fabricare si 11 linii automate de productie, a patra generatie a familiei dezvolta cu succes viitorul, sub brandul 1882 Caffe Vergnano.

Capsule Biode Caffe Vergnano

Cu noile capsule Biode, Caffe Vergnano ofera cafea de cea mai buna calitate, cu arome pe gustul celor mai rafinati cunoscatori ai cafelei. In acelasi timp, protejeaza natura: capsulele se degradeaza usor dupa folosire, reducand impactul asupra mediului inconjurator.

Automate cafea  

Calitatea cafelei Vergnano se uneste cu tehnologia si design-ul modern al automatelor pe baza de capsule. Selectionate dintre cele mai bune automate de pe piata, sunt instrumentul perfect pentru degustarea unei cafele distinse. Automatele sunt practice, compacte si se remarca prin simplitatea utilizarii si intretinerii.

Merchandising - Materiale promotionale  

Produsele de merchandising Caffe Vergnano 1882 prezinta locul unde se serveste cafeaua ca fiind ideal pentru a aprecia din plin atmosfera cafelei italiene. Culoarea neagra confera produselor o individualitate unica si usor de recunoscut.


x

Age :
23 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Initial investment
From 100000 EUR
Outcall 150000 EUR

Availability

Caffe Vergnano Reviews

No Review Added On Caffe Vergnano

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Caffe Vergnano

Caffe Vergnano 's Blogs

No blog added yet .

Caffe Vergnano 's Status

No status added yet .
× Hello Message