Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Cafe Jubilee

0769784608

Ranking
99
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Lantul Cafe Jubilee a fost infiintat in 1998 de catre Alex Scicluna si cei doi frati ai sai dupa ce inainte acestia operasera un alt restaurant si o afacere de catering. Compania avea trei cafenele in Malta acum doi ani, cand a decis sa se extinda in strainatate. Afacerea porneste ca o afacere de familie, conducatorii acesteia venind cu experienta din zona serviciilor de catering. Café Jubilee se contureaza ca un concept café/bistro, oferind clientilor sai o experienta unica culinara.

In locatiile Café Jubilee atmosfera este una mediteraneeana, tradusa atat prin ofertele culinare la preturi competitive oferite clientilor sai, cat si prin eleméntele de decor interior.

Se remarca diversitatea meniului Café Jubilee creata pentru a satisface asteptarile culinare ale diferitelor profiluri de clienti si prospetimea ingredientelor folosite la prepararea acestora.

Café Jubilee are ca principal obiectiv extinderea in zona Europei de Est, vizand piete precum: Croatia, Ungaria, Slovacia, Romania si Slovenia. Indiferent de piata europeana de lansare, unitatea francizata Café Jubilee isi propune sa pastreze in proportie de 60% meniul mediteraneean cu care s-a lansat pe piata Maltei, urmand ca un procent de 20% sa fie adaptat la specificul culinar al pietei de lansare, iar restul (20%) sa inglobeze experinete culinare noi.


x

Age :
23 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Malta
Services
  • Durată contract (ani): 5-10
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 150000 EUR 40000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Cafe Jubilee Reviews

No review available for Cafe Jubilee

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Cafe Jubilee

Cafe Jubilee 's Blogs

No blog added yet .

Cafe Jubilee 's Status

No status added yet .
× Hello Message