Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

C House Italia

Ranking
63
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

C House Italia este un brand italian de renume în domeniul cafenelelor premium fondat în anul 2000 în Milano.

În prezent, există 60 de locații C House la nivel mondial. În România, C House Italia este prezentă în orașele Iași și Galați, o locație fiind deschisă în Chișinău, Rep. Moldova. Atmosfera și conceptul de amenajare al locațiilor C House expun cu mult stil și rafinament stilul de viață italian. Conceptul C House are mai multe modele flexibile care pot fi adaptate la piața locală.

C House Lounge Cafè

Atmosferă la modă, cu influențe de design italian: de la un cappuccino dimineața, până la tradiționalele bucătării italiană și mediteraneană. C House Lounge Café oferă chiar și cocktailuri preparate cu grijă pentru fiecare dintre oaspeții lor. Este o experiență socială ce nu trebuie ratată.

C House Lounge Restaurant

C House Coffee Shop

O locație călduroasă și prietenoasă pentru a savura cafeaua de zi cu zi. Produsele TAKE AWAY sunt valabile în diferite mărimi și gata pentru a fi servite fie în oraș fie acasă. C House Coffee Shop oferă confort și un pic de dragoste cu fiecare ceașcă de cafea servită.

C House Express

Adevarata cafea italiană, perfectă pentru o pauză de cafea rapidă, pentru reenergizare și reconectare cu oamenii din jurul nostru. C House Express este disponibil sub forma unui chioșc sau unui mic butic la colțul străzilor.

C House Bakery

Conceptul de patiserie este cea mai nouă piesă din puzzle-ul C House, oferind clienților o atmosferă îmbibată de mirosul celor mai bune produse de patiserie italiene care îi trimite cu gândul la plăcintele făcute în casă.


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Initial investment
From 150000 EUR
Outcall 250000 EUR

Availability

C House Italia Reviews

No Review Added On C House Italia

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on C House Italia

C House Italia 's Blogs

No blog added yet .

C House Italia 's Status

No status added yet .
× Hello Message