Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Brums

Ranking
187
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Din anul 1981 (anul fondarii) si pana in prezent Brums a cucerit tinerele mamici de pe diferite piete internationale cu diversitatea, calitatea, culorile vii, imprimeuri si broderii, toate caracteriznad stiul Brums.

Cu linii vestimentare diferite, specifice diverselor etape din viata bebelusilor (nou nascuti 0-18 luni, bebelusi 6-24 luni, mini 2-6 ani, júnior 8-16 ani), stilul Brums se caracterizeza printr-o gama variata de articole vestimentare, carora li se adauga costume de baie, articole pentru perioada scolara si accesorii.

Magazinele Brums se evidentiaza printr-un aspect inedit si al caror design corespunde segmentului de varsta caruia i se adreseaza – copii cu varste cuprinse intre 0-16 ani – sunt agreate spatiile luminoase si primitoare care redau senzatia unui mediu prietenos si calduros unde odata patruns sa te poti simti membru al familiei Brums.

Suprafata recomandata pentru o unitate Brums este de aprox. 120-140 mp, iar localizarea se va face in marile centre comerciale din orasele cu o populatie de peste 200.000 locuitori.

 


x

Age :
40 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy
Categories

Rates

Rates Fee Initial investment
From 15000 EUR 75000 EUR
Outcall N/A 100000 EUR

Availability

Brums Reviews

No Review Added On Brums

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Brums

Brums 's Blogs

No blog added yet .

Brums 's Status

No status added yet .
× Hello Message