Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Bon Mariage

Ranking
136
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Infiintata in 15 august 2000, Bon Mariage este prima agentie full service din Romania care ofera solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale.

Lansata sub formula “Viata in doi incepe cu noi”, agentia ofera tuturor cuplurilor orice tip de servicii de specialitate, consacrand in acelasi timp o serie de pachete care poarta marca agentiei noastre.
Agentia Bon Mariage este reprezentata de un colectiv de tineri profesionisti specializati in diverse domenii, colaboratori cu un inalt grad de experienta, o sfera de servicii din cele mai diverse, cele mai multe unice pe piata romaneasca a serviciilor de acest gen si peste 1000 de nunti organizate pana acum.

Incepand cu anul 2006, Agentia Bon Mariage a devenit primul brand romanesc de servicii care se vinde in sistem de franciza. Dupa asumarea titulaturii de “prima agentie full-service pentru organizare de evenimente” si dupa o activitate apreciata de toti clientii sai, Agentia Bon Mariage a decis ca a sosit momentul sa isi extinda activitatea, urmare a solicitarilor venite in tot acest timp de a organiza evenimente in toata tara.

Daca numele si renumele Bon Mariage te-au dus cu gandul la o echipa de profesionisti te asteptam sa te alaturi acestei echipe.


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Fee
From 6000 EUR
Outcall N/A

Availability

Bon Mariage Reviews

No Review Added On Bon Mariage

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Bon Mariage

Bon Mariage 's Blogs

No blog added yet .

Bon Mariage 's Status

No status added yet .
× Hello Message