Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Bio Market

0769784608

Ranking
423
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Bio-market.ro a apărut din dorința promovării unui stil de viată sănătos, un magazin exclusiv online, pentru care calitatea produselor și satisfacția clienților sunt cele mai importante. Bio-market vinde o gamă largă de produse, printre care nuci, semințe, fructe uscate, nuci coapte, dulcețuri și siropuri românești, biscuiți din ovăz și miere românească.


Produsele noastre


Satisfacția clienților! este prioritatea noastră! De aceea am pregătit produse care să întâmpine și cele mai rafinate sau critice gusturi.
Producția de nuci coapte este realizată de către noi, in șarje mici, coapte lent, la temperaturi de până la 140* celsius, pentru a asigura un produs crocant, 100% natural și un gust incredibil.
Condimentele și mixurile de condimente sunt 100% naturale, fără adaosuri de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Lucrăm cu multi furnizori, de la care luăm doar topurile de gamă, pentru a vă asigura că avem cele mai bune condimente și mixuri. Condimentele sunt ambalate în borcane de sticlă, pentru păstra aroma un timp îndelungat după deschiderea produsului.


Ambalaje


Doar sticlă și hârtie! Folosim ambalaje resigilabile, de hârtie, laminate pe interior, complet biodegradabile. Pentru partea de dulcețuri, siropuri, uleiuri, condimente, folosim ambalaje reutilizabile din sticlă, pentru a păstra cât mai bine calitatea produsului. Ne gândim la viitorul nostru și la generațiile ce urmează și alegem să protejăm mediul înconjurător.


Părerile voastre


Suntem deschiși! Asteptăm părerile și feedback-ul d-voastră. Vă rugăm să ne scrieți sau sunați pentru orice probleme legate de transport, site, produse, idei etc., pentru a rezolva orice situație sau propunere cât mai curând posibil. Clienții noștri sunt prioritatea noastră!

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Bio Market Reviews

No review available for Bio Market

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Bio Market

Bio Market 's Blogs

No blog added yet .

Bio Market 's Status

No status added yet .
× Hello Message