Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Berkeley

Ranking
287
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Berkeley este protagonistul de articole de îmbrăcăminte exterioară clasica. Costume, jachete si paltoane adaptate, cusute în conformitate cu vechea noastră napolitană tradiție vestimentara datând de la 1955. Țesături de lână extra-fina, lenjerie curată la microfibre fine cu taieturi clasice și moderne de a satisface nevoile de atât tineri și adulți în căutarea pentru haine de birou sau pentru ocazii speciale. Acesta din urmă este o linie de tricouri semisartoriale din bumbac răsucite și lenjerie, precum și cravate, curele, pantofi si alte accesorii din piele, toate strict “made in Italy”.

SCN spa – trei generații ale familiei Cimmino – functioneaza din anul 1955 ca o companie lider în producția și distribuția  napolitană de haine pentru bărbați.
O privire totală care satisface nevoile de tineri profesioniști și angajați în căutarea pentru o garderoba confortabila și sportiva, cu un plus de eleganta si stil a orașului. Brandul se răspândește în Italia, în aproximativ 150 de multi-calificați și în străinătate, în ferestrele de la Londra, Paris, Atena, New York, Hong Kong și Moscova.

In 2003, a fost născut proiectul de franciza care are acum 48 de magazine emblematice în Italia și 25 de magazin-in-store in cadrul grupului COIN .

Anul lansarii:     1959
Tara de origine:     Italia
Numar de locatii:     Nu sunt inca magazine deschise in Romania
Locatii vizate:     Oportunitatea este ddeschisa pentru toate orasele tarii cu peste 100.000 locuitori
Taxa franciza     Licenta pentru un magazin – 10.000 Euro
Redeventa:     300 euro / lunar
Suprafata Magazin:     100 mp
Investitie Globala:     50 – 70.000 Euro produse stoc, publicitate, mobilier, calculator, amenajare spatiu etc + taxa licenta 10.000 Euro

 


x

Age :
62 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Fee
From 10000 EUR
Outcall N/A

Availability

Berkeley Reviews

No Review Added On Berkeley

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Berkeley

Berkeley 's Blogs

No blog added yet .

Berkeley 's Status

No status added yet .
× Hello Message