Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Bella Italia Pizza Express

Ranking
84
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Încă din 1999, pornind de la ideea de a oferi brăilenilor o pizza adevărată, servită ca la mama ei, la Napoli, am creat Pizzeria „Bella Italia“ care a reuşit să cucerească inimile românilor din peste zece oraşe, inclusiv capitala.

Ideea de pizzerie de la care am pornit a fost îmbunătăţită zi de zi ca să fim în concordanţă cu preferinţele dumneavoastră, clienţii noştri.
Pizzeria „Bella Italia“ te întâmpină mereu cu cele mai delicioase produse ale bucătăriei italiene, proaspăt preparate în faţa clientului, într-o atmosferă caldă şi primitoare.
Pizzeria „Bella Italia“ a fost şi va rămâne locul ideal pentru a lua masa în compania familiei sau a prietenilor, dar şi un loc perfect pentru întâlnirile de afaceri, combinând eleganţa, intimitatea şi bunul gust pentru ca tu să te simţi întotdeanuna excelent.

Ne adaptăm permanent la cerinţele şi preferinţele tale, dovadă fiind introducerea conceptului de „a mânca sănătos“ prin utilizarea de ingrediente naturale proaspete, pline de savoare, gătite fie prin metode tradiţionale, fie metode moderne.

Dacă am reuşit să ajungem la o importantă reţea naţională de pizzerii, acest lucru se datorează clienţilor noştri, echipei şi tuturor acelora care au fost şi sunt alături de noi.

Este cel mai nou concept de tip food-street, gândit special pentru nevoia clientului care este în continuă mișcare în zilele noastre
Calitatea produselor este constantă deoarece noi îți punem la dispoziție materiile prime, produse consumabile cum ar fi: cutii, șervețele, echipament Bella Italia Pizza Express
Materia primă – blatul de pizza – aprovizionare de două ori pe săptămână
Produe preparate în fața clientului, din grediente atent selecționate
Atmosfera caldă, primitoare, promptitudine, servire impecabilă, spectacolul oferit de pizzari, gustul adevărat de pizza, toate acestea te vor face să revii cu siguranță la Bella Italia Pizza Express.


x

Age :
22 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 40000 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Bella Italia Pizza Express Reviews

No Review Added On Bella Italia Pizza Express

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Bella Italia Pizza Express

Bella Italia Pizza Express 's Blogs

No blog added yet .

Bella Italia Pizza Express 's Status

No status added yet .
× Hello Message