Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

BBQ Chicken

0769784608

Ranking
132
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

BBQ Chicken este originara din Corea si a aparut inca din septembrie 1995. Francizorul se numeste Genesis Co Ltd. BBQ Chicken a ajuns brandul nr.1 in franciza cu peste 4000 de unitati dezvoltate la nivel international.

BBQ Chicken s-a extins in China in 2003 si actualmente in alte 43 de tari cum ar fi: Statele Unite, Australia, Japonia, Spania, Singapore, Malaysia, Vietnam, Mongolia etc.

BBQ Chicken este o franciza obisnuita care ofera clientilor sai meniuri, restaurantele sale inscriindu-se in trendul actual al consumatorilor privind moto-ul „ gust bun dar totusi hrana sanatoasa”.

BBQ Chicken este prima din lume care utilizeaza 100% ulei de masline pentru prajit. Meniul este variat, plecand de la supe la salate, antreuri, feluri principale, completate de cafele si desert.

BBQ Chicken utilizeaza numai ingrediente de inalta calitate, proaspete, pentru meniurile sale cu specific Occidental sau Oriental. Peste 30 de cercetatori de la „Universitateacontinua sa creeze meniuri inovative pentru a satisface nevoile clientilor nostri.


x

Age :
26 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Korea
Services
  • Durată contract (ani): 20
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 20000 EUR
Outcall 300000 EUR

Availability

BBQ Chicken Reviews

No review available for BBQ Chicken

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on BBQ Chicken

BBQ Chicken 's Blogs

No blog added yet .

BBQ Chicken 's Status

No status added yet .
× Hello Message