Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Banca de Joburi

Ranking
374
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Banca de Joburi ofera  antreprenorilor interesati posibilitatea integrarii intr-o retea functionala de agentii de recrutare si plasare forta de munca.

Banca de Joburi

Ce este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate?

O agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate este o firma care are ca obiect principal de activitate recrutarea.

Selectia si plasarea personalului in strainatate. Aceasta serveste interesele angajatorilor pe de o parte si pe de cealalta parte interesele candidatilor.

Concret o astfel de agentie se afla intotdeauna la mijloc intre angajatorii care cauta angajati potriviti si candidatii care cauta locuri de munca vacante pentru a se angaja. Pe scurt agentiile de recrutare reprezinta motorul plasamentelor de calitate care se realizeaza atunci cand angajatorii pretind servicii de specialitate, externalizate, pentru angajarea personalului potrivit. Agentiile de mediere a fortei de munca in strainatate trebuie sa se inregistreze la ITM din judetul de care apartin. Aceasta inregistrare este o conditie de baza pentru derularea legala a acestei activitati. Activitatea agentiilor este atent monitorizata si controlata trimestrial de catre organele de control din cadrul ITM in vederea respectarii legislatiei in vigoare.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Fee
From 15000 EUR
Outcall 30000 EUR

Availability

Banca de Joburi Reviews

No Review Added On Banca de Joburi

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Banca de Joburi

Banca de Joburi 's Blogs

No blog added yet .

Banca de Joburi 's Status

No status added yet .
× Hello Message