Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Banana Moon

Ranking
505
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

În 1984, Daniel Flachaire, soția sa Veronique și Bernard Donati l-au întâlnit pe Nat Maori, un tânăr designer din California. Mediile lor multiculturale i-au inspirat să creeze un brand unic de stil de viață pe plajă și au început rapid o călătorie pentru a lansa Banana Moon.

    Marca este o fuziune între know-how-ul european, dedicarea pentru cea mai înaltă calitate combinată cu simțul stilului și creativității californiene. Banana Moon a devenit rapid una dintre cele mai recunoscute mărci europene de costume de baie și este acum distribuită în peste cincizeci de țări din întreaga lume. Colecția a crescut pentru a include îmbrăcăminte de plajă, gata de purtat și accesorii de plajă, în plus față de linia iconică de costume de baie. Brandul poate fi definit prin imprimeurile sale colorate, stilul la modă și aspectul casual, cu o întorsătură sexy. Cu toții ne urmărim soarele la plajă și prindem valurile cu stil!

    În 2006 Banana Moon a lansat Banana Moon Couture. Brandul a fost parteneriat cu mai mulți designeri cu un fundal de modă înaltă și gata de purtat, aducând inovație și un stil unic acestei etichete. Banana Moon Couture se concentrează pe țesături de lux și detalii distinctive pentru a obține un aspect elegant și flirty.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Banana Moon Reviews

No Review Added On Banana Moon

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Banana Moon

Banana Moon 's Blogs

No blog added yet .

Banana Moon 's Status

No status added yet .
× Hello Message