Romania
Change Country

269 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Back Yard Burgers

0769784608

Ranking
70
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CE INSEAMNA SA FII FRANCIZAT BACKY ARD BURGERS

Functioneaza ca un Parteneriat

Francizele populare sunt un concepte testate, de dimenisuni nu foarte mari. Ca si francizat, va trebui sa munciti din greu pentru a avea succes ca si detinator de companie. Dar veti avea mai multe sanse de reusita daca o organizatie ca Back Yard Burgers va sprijina. Functioneaza ca un parteneriat, pur si simplu. Cand alegeti sa faceti afaceri cu o retea de franciza, sunteti pe cont propriu, dar nu de unul singur! Succesul nostru se bazeaza pe succesul dvs. si noi suntem dedicati in a va sprijini pentru ca unitatea francizata sa devina profitabila.

 

Instruirea proprietarilor de francize (a francizatilor) BYB este una intensiva si continua. Back Yard Burgers necesita si impune existenta unui personal managerial competent, care, inainte de orice inaugurare de locatie, va trebui sa urmeze un program de instruire complet, la finalul caruia se vor obtine certificari. Programul consta in 4 pana la 6 saptamani de practica, ce se vor derula in locatii aprobate. Participantii invata sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a conduce cu diligenta operatiunile zilnice dintr-o franciza Back Yard Burgers. Aceasta perioada initiala de prega tire profesionala se face fara costuri; totusi, diurnele, cheltuielile ocazionate de deplasare, cazare si masa, plus costul uniformelor cad in sarcina francizatilor. Dincolo de asta, partenerii nostri beneficiaza de suport si asistenta continue din partea Consultantului Zonal al Afacerii, dar si de material de instruire curenta din partea echipei corporatiei.

Cerinte

Pentru un singur restaurant, un capital disponibil de cca.500.000 dolari americani si un venit minim/persoana sau grup de 1.000.000 dolari.

Experienta

Restaurant, retail sau managementul altor afaceri.

Management

Angajatii trebuie sa aiba experienta de gestiune si motivatie.

Teritoriul

Back Yard Burgers ofera drepturi de dezvoltare prin Contractul de Dezvoltare Teritoriala. Acesta este unul de exclusivitate teritoriala, care confera francizatului sansa de a-si controla teritoriul, fara sa aiba grija ca alti francizati BYB ar putea sa construiasca o locatie similara. Contractul cuprinde definirea precisa a teritoriului negociat cu BYB si vizeaza si numarul de restaurante pe care partenerul le poate construi in acea zona, conform unui plan de dezvoltare prestabilit. Totodata, pentru fiecare locatie se va plati suma de 5000 de dolari la data la care contractual va fi semnat, taxa ce se aplica fiecarui restaurant, ulterior, pe masura ce acesta va fi construit.

Suportbyb-burger-shadow

• Assistenta pentru gasirea locatiei

• Revizuire pentru contractul de Locatie sau de Cumparare a terenului

• Documentatie pentru design interior si exterior

• Selectia echipamentelor

• Training pentru Manager si angajati

• Retea de distributie

• Manual de operare pentru Restaurant

• Material de Marketing si Asitenta

• Planul pentru Marea Inaugurare si Echipa de Training

• Manual de Administrare

• Sisteme de Control Inventar

• Asistenta Operationala in Planificare si Revizuire

• Asistenta in Constructii si Suport Inainte de Deschidere

• Vizite ale Consultantului de Marketing

• Vizite regulate ale Consultantului de Afaceri care raspunde de zona dvs.

CONCEPT

Back Yard Burgers se pozitioneaza in industria de specialitate (in domeniul QSR , adica restaurantelor de tip fast food) drept un brand solid, cu teritorii de protectie pentru francizatii sai. Suntem recunoscuti pentru ingredientele de calitate, prospetime si toppinguri de tip premium. Burgerii nostri sunt din carne de vita aprobata de ASDA, din rasa Black Angus Beef; ei au o aroma specifica Back Yard si reprezinta o alternativa superioara fata de burgerii traditionali. Back Yard Burgers are si alte produse distinctive cum ar fi sandwich-urile de pui Signature Chicken Sandwiches, alte specialitati.

Pozitionare de piata

BYB se situeaza in industria QSR drept o marca bine recunoscuta, ce asigura protectie francizatilor sai in ceea ce priveste teritoriul si exclusivitatea. Concuram cu succes atat imptriva gigantilor traditionali din fast food cat si a celor de tip casual, datorita produselor noastre de tip semnatura si premium.

Marketing

Folosim canale mass media de tip televiziune, radio, internet si tiparituri, inclusiv actiuni specifice in piete locale.

Training

Ca obligatie izvorata si asumata din contractul semnat de dvs. cu Back Yard Burgers, asiguram training initial certificat pentru managerii dvs. Fiecare locatie trebuie sa aiba minim 4 manageri certificati inainte de a putea fi operationala.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Services
  • Durată contract (ani): 5-10
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 500000 EUR
Outcall 1000000 EUR

Availability

Back Yard Burgers Reviews

No review available for Back Yard Burgers

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Back Yard Burgers

Back Yard Burgers 's Blogs

No blog added yet .

Back Yard Burgers 's Status

No status added yet .
× Hello Message