Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Baby Power Forever Kids

Ranking
239
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Franciza, a carei fondatoare este Linda Searles, isi dedica eforturile procedeelor de instruire, astfel incat fiecarui francizat sa i se confere cea mai buna rampa de lansare si sa beneficieze de avantajele si succesul de a fi membru al retelei. Veti beneficia de instruire si training in propria dvs. locatie

Baby Power Forever Kids combina intr-o oportunitate superioara avantajele pe care le vizati atunci cand cautati o franciza. Sunteti interesati sa aveti independenta in dezvoltarea afacerii, dar doriti, in acelasi timp, sa investiti intr-un model de afaceri deja testat, dovedit a fi de succes si care activeaza intr-o piata cu un puternic potential de crestere. Simultan, ati vrea o garantie ca beneficiati de suport neconditionat, de instruirea si pregatirea necesare pentru reusita antreprenoriala.

Beneficii-cheie ale francizatului:

-Publicul-audienta al programelor derulate atat de Baby Power® , care se adreseaza copiilor intre 6 luni si 3 ani, cat si de Forever Kids®, care vizeaza copii intre 3 si 6 ani, nu este, de regula, o tinta a altor afaceri din domeniu. Un adevarat stil de viata in afaceri-un orar de clasa flexibil.

-Sprijin din partea fondatoarei pe masura ce noua franciza se lanseaza, programe pentru copii care se dezvolta si care evolueaza pe masura ce acdestia cresc- vorbim despre programe multifatetate care pun la incercare aspecte emotinale, intelectuale si fizice ce tin de dezvoltarea infantilor; Programe ce vizeaza imbogatirea relatiilor parinte-copil, prin implicarea parintilor in experientele copiilor lor;

-Abordare manageriala flexibila;

-Cai de obtinere a veniturilor: Baby Power® ( 6 luni – 3 ani), Forever Kids® (3 ani – 6 ani), Petreceri Aniversare, Gimnastica, Program de 2 ore pentru copiii intre 3-6 luni, Program Prescolar si Productie (muzica, jucarii si carti de colorat); O investitie de cca. 85.000 – 105.000 dolari (include taxa de franciza, construirea echipamentelor, 5.000 de carti postale pentru marketing, realizare de site. Pentru a asigura o atentie speciala, acceptam grupuri de maximum 8 cursanti.

Programe Baby Power

Baby Power pentru categoriile 6 luni-2 ani cuprinde: 45 de minute de incalzire, gimnastica, jocuri de marionete, cantece, folosirea instrumentelor muzicale, povesti. Activitatile si cantecele depind de varsta si componenta grupului.

Mini-Plus pentru categoriile 2download (2) ani-2 ani jumatate: activitatile de mai sus se vor derula timp de 60 de minute si vor fi completate de activitati de tip creatie, colorat si forme.

Power Plus 1 pentru copiii intre 2 ani si jumatate-3 ani: 60-75 de minute, activitatile anterioare plus familiarizarea cu literele si cifrele.

Gimnastica Deschisa (6 luni-5 ani): copii alearga, fac tumbe si salturi, in sala de gimnastica. Curs informal, cu instructor, maximum 12 copii. Prezenta parintilor este obligatorie.

Programele Forever-Kids de la Baby Power au fost gandite pentru a sprijini a doua faza a dezvoltarii copiilor. Arta, artizanat, gatit, temele de la clasa, jocul in sala de gimnastica, experimente stiintifice, coordonarea mana-ochi, dezvoltarea aptitudinilor motorii, exprimarea proprie, toate acestea sunt cultivate in timp ce copii se distreaza, folosind, simultan, si creativitatea lor.

Power Plus 2 (3 ani-3 ani si jumatate): 75 de minute de povesti, gimnastica, explorare, artizanat si creatie, instrumente muzicale.

Singing Chefs (3 ani jumatate-5 ani): Sefii care canta- activitati amuzante prin intermediul carora exploreaza gatitul, cantatul si dansul. Prezenta parintilor este facultativa.

Power Art (3 ani jumatate-5 ani): 45 de minute; copii vor proiecta o varietate de creatii pe care le vor tezauriza o viata intrega. Proiectele se vor realiza din vopsea, argila, plastilina, lipici etc.Gimnastica inclusa, prezenta parintilor este optionala.

Girl Power (5-7 ani): 45 de minute. Dedicat fetelor! Acest atelier de lucru pentru micutele domnisoare le permite acestora sa creeze accesorii pentru dormitoare, posete, cadouri pentru prieteni, bijuterii si multe altele.

Labcoat (Halatul de Laborator) (5-7 ani): 45-60 de minute. Pentru copii curiosi fata de lume, carora le place sa exploreze si sa invete despre stiinta.

Open Gym (Gimnastica Deschisa) (3-5 ani): 60 de minute, copii alearga, merg taras, fac tumbe- structura informala de clasa. Prezenta obligatorie a parintilor si a instructorului.

Petrecerile Baby Power Forever-Kids

Acestea sunt prilej de bucurie, sunt adevarate actiuni impanate de activitati cum ar fi joaca in sala de gimnastica, dansul pe cantecele amuzante, cantatul, acompaniamentul cu clopotei si tobe, realizarea de mici produse artizanale, alaturi de o pauza de masa (fie la pranz fie o gustare) binemeritata. Pentru copii mai mari, se pot realiza petreceri adaptate cerintelor.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 85000 EUR
Outcall 105000 EUR

Availability

Baby Power Forever Kids Reviews

No Review Added On Baby Power Forever Kids

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Baby Power Forever Kids

Baby Power Forever Kids 's Blogs

No blog added yet .

Baby Power Forever Kids 's Status

No status added yet .
× Hello Message