Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Arabica Coffee House

Ranking
335
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Arabica Coffe House a fost fondata in 1976, prima locatie fiind in Cleveland, Ohio pe faimosul Coventry Rd.
Viziunea era aceea de a praji la fata locului specialitati de cafea pentru a le oferi clientilor adevaratul gust al boabelor de cafea Arabica.
In 1981 am deschis al doilea punct, in Shakers Square Ohio. ln 1985 prima noastra franciza a fost inaugurata la Universitea Circle Ohio in campusul Case Western Reserve University.

“Achizitionam doar cea mai fina selectie de boabe de cafea Arabica din cele mai prestigioase zone recunoscute in domeniu, iar alimentele si ingredientele sunt proaspete, direct de la piata. Va pot asigura ca intotdeauna veti primi doar produse de cea mai buna calitate.
Multi fac acesta promisiune, insa putini o respecta la fel de consistent cum o facem noi. Asa cum imi place sa spun : Dovada sta in ceasca de cafea”- Scott Hag, Presedinte

Ce reprezinta specialitatile din cafea?
Acest termen este utilizat pentru a descrie un standard de inalta calitate a cafelei, in care fiecare etapa pe care o parcurge acesta este una care o deosebeste de standardul obisnuit, plecand de la cresterea, culesul si prajirea boabelor de cafea si pana la livrarea si servirea in cafenelele Arabica Cofee House.
Importam cea mai fina selectie de boabe verzi de cafea din peste 40 de tari diferite, cum ar fi: Brazilia, Costa Rica, Jamaica, Puerto Rico, Kona (Hawaii), Sumatra, India, Papua Noua Guinee, Guatemala, Mexic, Nicaragua, Panama, Salvador, Columbia, Etiopia, Kenya, Tanzania, Yemen si Zimbabwe.
Prajim anual peste 7 milioane de kilograme de cafea verde si distribuim cafea aromata si variata prin cafenelele noastre, dar si prin intermediul brandurilor private de retail.

 


x

Age :
45 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 15000 EUR
Outcall 200000 EUR 25000 EUR

Availability

Arabica Coffee House Reviews

No Review Added On Arabica Coffee House

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Arabica Coffee House

Arabica Coffee House 's Blogs

No blog added yet .

Arabica Coffee House 's Status

No status added yet .
× Hello Message