Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

AnaPan

0769784608

Ranking
417
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ana Pan se naste in 1990 dintr-o pasiune nebuna pentru tot ce este bun, dulce si din Ardeal. Mamele si matusile noastre au invatat traditia prajiturilor de casa de la strabunici si iata ca Ana a devenit repede reperul Bucurestenilor. Astazi am ramas la fel de pasionati după produse naturale, proaspete, create zilnic de maestrii nostri cofetari, patiseri si brutari din ingrediente atent selectionate dupa retete traditionale.

De-a lungul anilor, AnaPan  s-a extins, ajungand la o retea de 10 magazine, unde clientii stiu ca pot gasi mereu cele mai apetisante produse de cofetarie, patiserie, panificatie si mai nou, produse fresh destinate consumului de zi cu zi: sandwish-uri, salate si supe. Pentru a asigura constanta calitatii, începand din 2006, produsele Ana Pan sunt produse intr-un laborator central care se aliniaza normelor europene si legislatiei in vigoare privind calitatea produselor si securitatea alimentara.

Din respect pentru clientii nostri, dorim sa le impartasim pasiunea noastra pentru produse sanatoase, de aceea, inca de la inceput, Ana Pan a mizat pe ingredientele de calitate pentru a pastra gustul autentic al bunatatilor din copilarie.

Frisca batuta dis-de-dimineata, fructele confiate pregatite in laboratorul propriu, fructele proaspete, nucile, ouale, faina si untul de la furnizori atent alesi, visinele puse la pastrare in alcool, totul contribuie la crearea acelui gust desavârsit,  “ca acasa”, pe care il au produsele Ana Pan.

În laborator, cofetarii au grija ca blaturile, cremele si glazura sa se armonizeze perfect la fiecare prajitura in parte, iar maestrii cofetari modeleaza cu grija cele mai fine bomboane si decoruri pentru torturi.

In camera cuptoarelor, brutarii se asigura ca baghetele, chiflele si pâinile cu secara si seminte se coc la temperatura optima. Patiserii sunt atenti ca aluatul pentru pateuri, rasucele si palmieri sa fie cât mai foietat, iar croissantul cel mai minunat rasfat.

 


x

Age :
31 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

AnaPan Reviews

No review available for AnaPan

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on AnaPan

AnaPan 's Blogs

No blog added yet .

AnaPan 's Status

No status added yet .
× Hello Message