Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Americinn

0769784608

Ranking
99
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

AmericInn este unul dintre lanturile hoteliere cu cea mai rapida ascensiune!Concurand pe sectorul de piata al economiei de lux si segmentul de mijloc al pietei, succesul si cresterea formidabila se datoreaza produsului unic AmericInn si nisei de piata. Conceptul – o nisa care ne apartine in excusivitate – este nou, dar brand-ul AmericInn are vechime si este respectat.
De la deschiderea primului hotel Americinn in anii 1980, lantul a crescut progresiv detinand mai mult de 220 de proprietati deschise sau in constructie in 21 de state. Sistemul Americinn continua sa creasca intr-un ritm rapid, cu asteptari de a se dezvolta in fiecare stat in localitati mici si medii, de-a lungul soselelor, in statiuni si orase mari.
AmericInn arata foarte bine, dar sunt de asemenea si strategic amplasate si foarte bine construite. Sa nu subestimati niciodata maxima: “locatie, locatie, si iar locatie”.

Avand la baza o constructie solida, consistenta si linistita, proprietatile AmericInn sunt cunoscute in randul persoanelor care calatoresc pentru afaceri sau in timpul liber, datorita amplasamentului in zone publice, spatioase, bine cunoscute si a camerelor special pentru a oferi oaspetilor sai o noapte linistita. Fiind recunoscute dupa arhitectura uniforma si semnele distinctive, proprietatile AmericInn includ o zona mare de recreare, acoperita si cu piscina – cateva dintre ele avand si un centru optional de amuzament pentru intreaga familie: Splash Adventure Family Fun Centers.

Sufrageriile spatioase si apartamentele speciale asigura oaspetilor o adevarata atmosfera confortabila, o adevarata “casa departe de casa” cu un lobby impartit in doua zone: una pentru un mic dejun continental si cealalta pentru conversatii placute langa semineu. AmericInn combina aceste trasaturi cu un personal prietenos, eficient si un pret care inzestreaza sistemul cu cea mai inalta valoareri din industria ospitalitatii.

OFERTA AMERICINN:
Preturile percepute de AmericInn sunt atractive pentru clientii sai. Diversitatea camerelor si locatia permite stabilirea unor preturi variabile.
Oferta diversificata de camere include: apartament regal simplu, apartament regal dublu, apartamente speciale cu frigider, cuptor cu microunde si semineu.
Camerele sale linistite sunt clasificate printre cele mai bine izolate acustic.
Clientii hotelului se pot bucura de asemenea de piscina si sauna

OPORTUNITATI DE FRANCIZA:
5Devenind francizat AmericInn inseamna sa va alaturati unei retele hoteliere in care fiecare proprietar contribuie la imbunatatirea sistemul ca intreg. Expertii nostrii profesionisti ajuta francizatii pe tot parcursul procesului de dezvoltare oferindu-le sprijin extensiv pentru a ne asigura ca nevoile zilnice sunt indeplinite si ca standardele sistemului sunt sustinute la acelasi nivel ridicat.
Printre serviciile remarcabile oferite tuturor francizatilor AmericInn se numera:
- Servicii in domeniile: constructie, aprovizionare si design, vanzari si marketing, grafica,
- Eforturi in domeniul relatiilor publice
- Programe de training (instruire in domeniul managementului)
- Asistenta la fata locului la deschidere
- Evaluare continua a asigurarii calitatii.
Imaginea brand-ului este promovata la cel mai inalt nivel prin intermediul unor programe de advertising printre care enumeram: panouri publicitare, afise, promovare pe Internet, web site si programe pentru clientii fideli, promotii speciale si alte programe specifice.

AmericInn este dedicat conceptului de dezvoltare a unui dinamic sistem hotelier in regim de franciza conceput sa maximizeze succesul fiecarui angajat in timp ce se intrec asteptarile oaspetilor, oferindu-le nopti linistite, odihna asigurata.

AVANTAJE:
Constructie noua ce respecta normele controlului calitatii.
Materiale de constructie speciale pentru controlul zgomotului si asigurarea longevitatii cladirii.
Design usor de recunoscut pentru fiecare client in parte
Acess usor la echipamentele mecanice si mentinerea acestora
Creat sa foloseasca mai putina forta de munca.

 


x

Age :
41 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 2350000 EUR 35000 EUR
Outcall 5500000 EUR N/A

Availability

Americinn Reviews

No review available for Americinn

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Americinn

Americinn 's Blogs

No blog added yet .

Americinn 's Status

No status added yet .
× Hello Message