Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Agroland

Ranking
609
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Agroland este cea mai mare reţea de magazine agricole din România. Compania s-a înfiinţat în Timişoara în anul 1997 şi a devenit în câţiva ani cea mai mare companie din România care vinde produse pentru creşterea animalelor către micii fermieri. În ultimii ani, gama de produse s-a diversificat puternic, în afară de puii de o zi, furaje şi echipamente pentru ferme mici şi medii, Agroland vinde și produse pentru grădinărit (seminţe de legume şi flori, butaşi de trandafiri, viţă de vie, arbuşti şi pomi fructiferi), dar şi, hrană pentru animale de companie.
În 2015 s-a lansat conceptul de magazin „Agroland 1.000″, care vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă extinsă (minimum 1.000 de produse) pe domeniile mai sus menţionate.

De asemenea, în 2017 s-a deschis primul magazin Agroland MEGA lângă Craiova, unde pe o suprafață de peste 250 mp, expunem peste 2.000 de produse, în anul 2018 la Liești (Galați). iar în 2019 în orașele Brăila și Giurgiu. Următorul magazin sub conceptul MEGA va fi deschis în 2020 la Timișoara.

Cifra de afaceri al Agroland la sfârşitul anului 2019 a depăşit 27 milioane de EURO. La începutul anului 2018 aveam deschise peste 250 de magazine în 28 de judeţe din ţară, iar echipa Agroland număra peste 600 de oameni. Principalul obiectiv al companiei este încurajarea cât mai multor familii – mai ales din mediul rural, dar nu numai, să îşi producă în gospodărie hrana necesară. Evident, în gospodărie se poate obţine o calitate mult superioară a produselor agricole, comparativ cu sistemul super-intensiv. Aici ne referim atât la carne, lapte, ouă, cât şi la legume, fructe sau alte produse vegetale.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Agroland Reviews

No Review Added On Agroland

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Agroland

Agroland 's Blogs

No blog added yet .

Agroland 's Status

No status added yet .
× Hello Message