Smiley face
PORTALUL NR #1 IN ROMANIA
COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS SAU CONTACTEAZĂ-NE LA: INFO@DESCHIDEOFRANCIZA.RO Completează înscrierea pentru abonament și un reprezentant de vânzari te va contacta în cel mai scurt timp pentru a completa înregistrarea datelor tale și pentru a programa introducerea francizei pe site. Înscrierea include publicarea francizei pe site-ul nostru lider în domeniul publicității francizelor și accesul la zona Premium. Pentru publicații pe rețeaua internațională PortaleFranchising.it cere informații pentru crearea unei campanii de profil.
Publica Franciza

Avem diferite tipuri de Abonament in oferta, este suficient sa apasati butonul Sign Up si sa completati inscrierea.

Premium Basic – 3 Luni
Acest pachet este facut pentru francizorii care doresc publicarea propriei marci in franciza pentru o perioada de proba sau pentru promotii de publicitate start-up. Abonamentul permite accesul la  Zona Premium unde va fi posibila obtinerea unui raport analitic cu toate cererile primite in perioada publicarii, totul gestionat in mod profesionist datorita softului CRM  (customer relation marketing) , pus la dispozitia Francizorului Premium.
€ 300 Sign Up
Premium Complet – 1 An
Acest pachet este facut pentru francizorii care doresc publicarea propriei marci in franciza si promotii in mod profesionist. Acest abonament ajuta sa iti maximizezi potentialul afacerii in franciza prin motoarele de cautare (SEO), datorita prezentei pe web pe termen lung timp de 12 luni. Inscrierea la acest tip de abonament permite o considerabila economisire fata de pachetul “Basic” , 3 luni Gratis! Cu acest plan de abonament puteti obtine, de asemenea, 1 an de abonament gratuit pe portalul lider de referinta englez www.openfranchise.co.uk partener al portalului nostru, cu pagina francizei dvs pe deplin tradusa  in engleza, pentru a creste chiar mai mult si in limba engleza propiul comert. Abonamentul permite accesul la  Zona Premium unde va fi posibila obtinerea unui raport analitic cu toate cererile primite in perioada publicarii, totul gestionat in mod profesionist datorita softului CRM  (customer relation marketing) , pus la dispozitia Francizorului Premium.
€ 900 Sign Up
FRANCIZE SPECIALE
SUBWAY   COVERFANTASY   MCDONALD’S   SEXXXYSHOP