Smiley face
COMPLETEAZA FORMULARUL SI PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII DESPRE KFC!
download (1)

KFC

Peste 17 milioane de euro investiti in cele 42 de restaurante si peste 1300 de locuri de munca create – acesta este bilantul celor 15 ani de activitate ai lantului de restaurante de tip fast-food KFC in Romania.
download (3)
Din 1997 si pana in prezent, KFC a deschis 42 de restaurante in Romania, dintre care 18 in Bucuresti, 4 in zona de nord-est, 12 in zona de sud-est, 5 in zona de vest si 3 in centrul tarii.

De anul acesta, strategia de dezvoltare a companiei se axeaza in principal pe deschiderea de restaurante de tip drive-thru. In prezent, KFC detine un restaurant de acest tip la Sibiu, 17 restaurante de tip stradal si 24 de restaurante situate in centre comerciale.

download (2)KFC a avut pe piata locala venituri de 38,2 milioane de euro in 2011. Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, cunoscut in special pentru proiectul Baneasa. Numele lui este legat de aducerea in Romania si a francizelor Pizza Hut si PHD, operate prin firma American Restaurant System.

Principalii competitori ai KFC sunt lanturile de tip fast-food McDonald’s, cu o retea de 64 de restaurante, Burger King, o franciza controlata de oamenii de afaceri Eli Davidai si Marius Nasta, care detine doar sase unitati pe piata locala (anul trecut au fost inchise trei restaurante) si Subway (1).

Piata romaneasca a localurilor de tip fast-food a ajuns la 500 de milioane de euro, adica jumatate din intregul domeniul de restaurante.

COMPLETEAZA FORMULARUL de mai jos si PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII!
richiedi

*

12345

Alte cereri?

KFC