Smiley face
COMPLETEAZA FORMULARUL SI PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII DESPRE Inmedio!
images (1)

Inmedio este un concept de retail in domeniul distributiei de presa original din Franta prezent acum si in Romania cu un numar de 41 de magazine deschise si o retea in plina dezvoltare. HDS Inmedio prin cele doua branduri Inmedio si Relay se adresat intreprinzatorilor care, doresc sa-si puna in valoare ambitia, vointa si abilitatile manageriale.

Colaborarea in sistem antreprenorial cu Inmedio prevede cedarea unui comision, diferentiat, din vanzarile realizate la principalele categorii de produse, nefiind necesare investitii in amenajare si stocuri de marfa ci doar o garantie echivalenta a 3 zile de vanzari . Sistemul recompenseaza prin bonusuri aditionale atingerea targetului si cresterea vanzarilor
1-magazin_Inmedio_11
Persoanele cu experienta in vazari, ce au in plan operarea unui magazin Inmedio deja amenajat, trebuie sa dispuna initial de un nivel investitional total ce variaza intre 1000 – 3000 Euro (in functie de locatie) si care reprezinta stocul initial de marfa. Fiind alaturi de viitorii parteneri, Inmedio ofera asistenta permanenta si cursuri de instruire privind tehnici de servire clienti, management financiar, managementul salariatilor, prezentarea si aranjarea produselor, animarea standurilor pe toata durata contractului.

Inmedio este singura retea de magazine de presa internationala, prezenta in marile hoteluri din Bucuresti (Sofitel, Marriott, Hilton, Crowne, Intercontinental si nu numai), in Opera Business Centre Bucuresti, in Carrefour Orhideea si Colentina, in Cora, in Bega Center (Timisoara), in Kaufland (Galati), un concept inovativ dedicat distributiei si vanzarii de presa si carte.

Prin magazinele Inmedio se comercializeaza presa romaneasca si internationala, carte romaneasca si internationala, cartele telefonice, tigari, trabucuri si accesorii, alimente, bauturi racoritoare, produse foto, loto, jucarii, cadouri, suveniruri, papetarie.

In prezent in Romania societatea franceza detine 95% din cota de piata aferenta publicatiilor internationale, avand o oferta de peste 800 de reviste si ziare din diferite tari precum Franta, SUA, Canada, Belgia, Spania, Portugalia, Germania, Australia, Rusia.

Suprafata medie:10 m2
Tip de contract:franciza
Durata Contract:5 ani
Numar de locatii in Romania:41
Taxa Franciza: 0 taxa ,doar o garantie pentru minim 3 zile de vanzari
Redevente:comision din vanzari conform performantelor

COMPLETEAZA FORMULARUL de mai jos si PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII!
richiedi

*

12345

Alte cereri?

Inmedio