Smiley face
COMPLETEAZA FORMULARUL SI PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII DESPRE COVERFANTASY!

DESCHIDE “LA BOUTIQUE DELLA COVER”

 coverfantasy

CINE SUNTEM

CoverFantasy a luat ființă în Milano, Italia, ca urmare a creșterii constante ale pieței accesoriilor hi-tech și reparațiilor smartphone-urilor. În urma studiului produselor de pe piața existentă, CoverFantasy a introdus primul boutique de huse și accesorii pentru celulare, La Boutique della Cover. Proiectul include designul de vitrină, o noutate pentru aceasta piață, cu realizarea de aranjamente deosebite ce atrag clientul nu doar într-un magazin, ci într-o adevarată experiență de achiziție. O altă noutate adusă de CoverFantasy este posibilitatea închirierii de huse, o veritabilă salvare pentru cei ce vor să fie în pas cu moda.

coverfantasy     coverfantasy

CE CEREM AFILIATULUI

Seriozitate și dorința de a crește în interiorul unui grup dinamic și în constantă dezvoltare.
Un spațiu comercial de dimensiuni mici, aproximativ 25/30 mp.

CE OFERIM

Oferim posibilitatea de a deschide “Boutique della Cover“, un nou concept de magazin la cheie incluzând o gamă variată de produse – totul la doar 10.500€.

Construirea magazinului: CoverFantasy te ajută să alegi o locație competitivă, iar designul interior al spațiului comercial este realizat de arhitecții noștri.

Afacere simplificată: Te vei ocupa doar de promovarea magazinului; de căutarea și identificarea celor mai atractive produse ne interesăm noi!

Prima aprovizionare La Boutique della Cover: O aprovizionare completă a magazinului, compusă din huse și accesorii pentru celulare, tablete și laptopuri. Mai mult, asigurăm mobilierul necesar și firma luminoasă.

Aprovizionare unică: CoverFantasy oferă afiliaților săi accesul la o gamă vastă de articole, printre care:

- Huse Smartphone-uri
- Huse Tablete
- Huse Laptopuri
- Accesorii pentru Smartphone
- Accesorii pentru Tableta
- Accesorii pentru Laptop
- Piese de schimb pentru toate dispozitivele mobile

Asistență: CoverFantasy are grijă de magazinele sale. Asistența este oferită de personal calificat, amabil și dornic de a asigura dezvoltarea afiliaților noștri.
Departamentul Grafică: Asigurăm suport grafic și crearea oricărui material digital util vânzarii.
Departamentul Marketing: Consilierii noștri din domeniul Marketing vă pot prezenta strategii, idei și practici deja experimentate pentru a asigura evoluția și bunul mers al Boutique-ului tău.
Departamentul Cercetare și Dezvoltare: Echipa din acest sector ține un strâns dialog cu producătorii accesoriilor hi-tech pentru a informa afiliații noștri despre cele mai noi produse și tehnologii în materie de accesorii hi-tech.
Departamentul Comenzi: Oferim asistență pentru comenzile primite și livrările ce trebuie efectuate.

CONTACTEAZĂ COVERFANTASY!

Telefon/Whatsapp 0774 094 658 | info@coverfantasy.ro

COMPLETEAZA FORMULARUL de mai jos si PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII!
richiedi

*

12345

Alte cereri?

COVERFANTASY