Smiley face
COMPLETEAZA FORMULARUL SI PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII DESPRE Ben&Jerry’s!
download (4)

download (3)In timpul unui curs de gimnastica in ’66, doi studenti Ben Cohen si Jerry Greenfield isi descopera o sfînta oroare de alergat, dar o pasiune pentru mancare. Cativa ani mai tarziu, in ’78, Ben e dat afara de la al nu stiu citelea mic job, in timp ce Jerry rateaza pentru a doua oara concursul sau de intrare la Universitatea de Medicina. Cu ocazia asta, adorand mancarea mai mult decat toate, cu unic bagaj, un curs de gelatier prin corespondenta care i-a costat 5$, deschid primul lor bar intr-o statiune-servis abandonata in Burlington Vermont.

Inghetata lor excelenta, 100% Vermont si naturala, pe baza de crema si lapte proaspat bun, nu intarzie sa aiba un mare succes în cadrul comunitatii locale. Ben neavand niciun simt al gustului, se bazeaza pe ceeea ce el numeste « intuitia lui gurmanda ». Pepite de ciocolata, fructe si nuci fara numar devin semnatura lor. Dacà nu sunt mereu de acord in privinta marimii pepitelor, se inteleg perfect dintr-un alt punct de vedere : placerea inainte de toate – sau cum spune asa de bine Jerry : « If it’s not fun why do it? »

La inceput, cei doi compatrioti nu sunt chiar campioni la contabilitate. Dupà doua luni insa, inchid buticul si afiseaza o pancarta pe care scria : « inchis, deoarece am vrea sa stim dacà câstigàm ceva money », ceea ce nu era cazul, dar au facut ceva drum, si in 1979 au inceput sa vinda in cantitati masive cupe de inghetata in camioneta VW a lui Ben. Urmarea, asa cum zic, apartine istoriei.

Dacà astazi se poate vorbi de o brilianta reusita, este ca Ben ca si Jerry s-au tinut mereu la motto-ul lor din primele zile, prin care « o interprindere are o responsabilitate fata de comunitatea unde isi exerseaza activitatile ».

Obiectiviul nostru este sa facem cea mai buna cremà de inghetatà, conform celei mai bune practici.

Pentru noi, sa inventam amestecuri cu cele mai bune ingrediente este foarte important, dar si furnizorii nostri sunt la fel de mult.

Suntem convinsi ca este la fel de important sa te servesti de comert ca un instrument de schimbare socială şi de mediu, ca si pentru a obţine cele mai bune ingrediente pentru inghetata noastra. Prin urmare, ori de câte ori este posibil, vom alege ingredientele care provin de la producători şi furnizori care împărtăşesc valorile noastre. Şi aşa, pe toată linia: ouă de la găini ţinute în aer liber de la lactate din crescatorii durabile si prin ingrediente care au o etichetă comerţ echitabil.download (1)

Programul nostru de lactate: Fiecare cupà de inghetata Ben&Jerry’s are mai mult de 50% lapte şi smântână. Prin urmare, nu e surprinzător faptul că suntem preocupaţi de provenienţa lor. De aceea cunoastem fiecare vacă a agricultorilor cu care lucram prin intermediul programului nostru lactate crescatori durabilă. Cu alte cuvinte, vacile sunt crescute cu respectul si conformitatea bunei stari animale şi a mediului.

  • Anul lansarii 1970
  • Tara de Origine SUA
  • Locatii in Romania 1
  • Locatii vizate Toate Orasele cu peste 100.000 locuitori
  • Taxa franciza in functie de proiect
  • Redevente 2% din CA
  • Investitie Globala 15 – 20.000 Euro
  • Suprafata medie 50 mp
  • Tip de contract Franciza
  • Durata contract 5 ani

COMPLETEAZA FORMULARUL de mai jos si PRIMESTI GRATUIT MAI MULTE INFORMATII!
richiedi

*

12345

Alte cereri?

Ben&Jerry’s